IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гери Халиуел се срещна с Камила на специален прием

2 ноември 2021 10 50

„Принц Чарлз е твърде зает“, казва съпругата му

БГНЕС

БГНЕС

Гери Халиуел е имала честта да се срещне със съпругата на принц Чарлз. Това съобщава списание People, уточнявайки, че певицата от британската група Spice Girls е била сред специалните гости на прием в двореца Сейнт Джеймс в Лондон. Освен с нея, херцогинята на Корнуол е разговаряла с победителите в конкурса за есе Commonwealth 2021, организиран от Елизабет Втора.

Във видео, споделено от кралския биограф Ребека Инглиш, работещ за Daily Mail, може да видим как бившата Джинджър Спайс бива посрещната радушно, прегърната и целуната по бузата от Камила. Любопитната звезда я поздравява и бърза да попита как е съпругът ѝ. А на въпроса херцогинята ѝ отговаря:

„Добре... Той е пълен работохолик“.

По думите на половинката на принц Чарлз, той е по-зает, отколкото би искала тя.

По повод това, че бащата на Уилям и Хари не се спира, Халиуел коментира по-късно, че е по-добре на неговата възраст да бъде по-активен.

„... Казват, че ключът към дълъг живот е да продължиш да работиш – не се пенсионирайте, това е ключът“.

Кралицата прати сина си в Глазгоу

И като стана дума за работа, тази седмица Чарлз и половинката му имат важен ангажимент в Глазгоу. Придружавани от принц Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън, те участват в Конференцията на ООН за изменението на климата, на която са поканени и редица световни лидери.

По първоначален план, синът на кралицата не биваше да бъде главен представител от тяхното семейство. Преди да бъде приета в болница, Елизабет Втора бе потвърдила участието си, но след като лекарите ѝ забраниха да пие алкохол и да излиза на дълги разходки със своите кучета, тя бе принудена да забави темпото и намали работата.

„Никой от нас няма да живее вечно. Но трябва да спасим света не за себе си, а за нашите деца и децата на нашите деца и тези, които ще последват стъпките им“, казва тя в специално видео обръщение към делегатите, излъчено по време на вечерен прием в Глазгоу.

„Повече от 70 години имах късмета да се срещна и да познавам много от великите световни лидери. Понякога се забелязва, че това, което лидерите правят за народа си днес, е управление и политика. Но това, което правят за хората на утрешния ден – това е държавност. Надявам се, че тази конференция ще бъде един от онези редки случаи, в които всеки ще има шанса да се издигне над политиката и да постигне истинско държавническо майсторство. Лидерите трябва да действат сега, за да се справят с климатичната криза, не за тяхна собствена полза, а за бъдещите поколения“, обясни още Нейно Величество.

Иначе, колкото до принц Уилям и Кейт, те неслучайно ще присъстват на важната среща за климатичните промени. Двамата организираха за първи път Earthshot, като раздадоха награди за опазването на околната среда на Великобритания. Сред гостите на събитието бе певецът Ед Шийрън, като събитието се отличи с това, че на него нямаше пластмаса, а електронните уреди, използвани на него, бяха захранвани от велоергометри, карани от 80 души.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари