IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хелоуин 2021: Хейли Бийбър се превърна в Бритни Спиърс

1 ноември 2021 15 00

Моделката повтори най-известните тоалети на изпълнителката

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Без да преувеличаваме, Хейли Бийбър спечели състезанието за най-добър костюм за Хелоуин.

В чест на призрачния празник, моделката се облече като една от любимите попзвезди на целия свят. Точно така, говорим за Бритни Спиърс, която в последно време печели битка след битка срещу баща си и съвсем скоро ще може да се провъзгласи за свободна жена. За да изрази подкрепата си към всичко това и да покаже на коя страна застава, Хейли реши да повтори едни от най-запомнящите се тоалети на Бритни през годините.

В събота Бийбър използва профила си в Instagram, за да покаже на феновете своята отдаденост към Хелоуин. Тя облече не един, а цели четири различни костюма, които ни накараха дълго да се взираме, за да видим дали наистина пред нас не стои Бритни Спиърс. „Честит Хелоуин! Първият концерт, на който някога съм ходила, беше на кралицата Бритни Спиърс и оттогава съм прикована към нея??????????“, написа Хейли към своята галерия от снимки.

На първия кадър виждаме моделката като Бритни от клипа към песента Baby One More Time, носейки ученическа униформа от бяла риза, завързана над корема, сива жилетка и черна пола. Косата ѝ е направена на две плитки, вързани с розов ластик.

Следващата снимка показва Хейли в червен латексов костюм, който е идентичен на онзи, който Бритни носи във видеото към песента Oops, I Did It Again. След това дойде време за повторение на фотосесията за списание Rolling Stone, която изпълнителката прави през 1999 година. Тогава тя носи черен сутиен, бяла риза и бели боксерки на черни точки. Хейли толкова много искаше да прилича на идолката си, че дори е прегърнала лилав Телетъбис, както го прави Спиърс преди 22 години.

Накрая Бийбър достигна до модата от 2000 година, носейки розова прашка върху кожени панталони, розов сутиен и розова риза, завързана само за едното рамо. Феновете веднага се сетиха, че визията е от клипа към песента I'm a Slave 4 U и поздравиха Хейли за всичките ѝ костюми, с които наистина се превъплъти в Бритни за една нощ.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари