IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зейн ще се бори с всички сили да не изгуби дъщеря си Кай

1 ноември 2021 18 00

Певецът е в немилост след като се оказа, че може би е ударил бабата на детето си

БГНЕС

БГНЕС

Бившият любим на супермодела Джиджи Хадид – Зейн Малик, който е и баща на нейната едногодишна дъщеря Кай, бил дълбоко загрижен за това дали ще успее да избегне битката за попечителство над детето.

Всичко това се случва на фона на твърденията, че е ударил, заплашил и обидил майката на модела – Йоланда Хадид.

Бизнессътрудникът на бившия певец от групата One Direction казва, че между Зейн и Джиджи все още има опасност да назрее съдебна битка, свързана с правата върху отглеждането на Кай.

Пред вестник The Mirror сътрудникът на британската попзвезда казва: „Зейн ще се бори срещу всяко обвинение в агресия, защото е дълбоко загрижен за бъдещето на семейството си и най-вече за детето си.“

Партньорът на Малик казва още: „Джиджи и Зейн са родители на Кай, но всяко предположение, че той има проблеми с агресията или че не може да му се има доверие да се грижи за дъщеря си, е нещо, срещу което той ще се бори с всяка клетка на тялото си.“

Според слуховете 26-годишната Джиджи засега иска да споделя грижите за Кай с баща ѝ, но потенциално може да предприеме правни действия в рамките на съдебните системи относно попечителството.

Според вестника, русокосият модел е поискал от 28-годишния певец да потърси помощ за управлението на гнева си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Източникът твърди, че Джиджи е подтикнала Зейн да започне терапия за овладяване на негативните емоции още преди двамата да се разделят. „Тя иска той да се справи с проблемите си“, твърди още източникът.

Бившата двойка посрещна дъщеря си Кай през септември 2020 г. след 5-годишна бурна връзка, свързана с раздели и събирания.

Стана ясно, че двамата са се разделили окончателно, след като миналата седмица се разрази скандал между Зейн и майката на Джиджи – Йоланда.

Бабата на Кай заяви, че Зейн я е ударил, след като я обидил с различни епитети, включително и „холандска уличница“.

Вътрешен човек твърди, че Джиджи се е почувствала „между чука и наковалнята“ в драмата между майка ѝ и Зейн, но все пак е решила да застане на страната на Йоланда.

Източникът добавя: „Джиджи се опитваше и опитваше да посредничи в сложните отношения на Йоланда и Зейн, но те просто не могат да се гледат. Тя осъзна, че е по-здравословно за нея да скъса със Зейн в момента. В крайна сметка тя беше тази, която сложи край на връзката.“

Йоланда твърди, че Зейн я е „избутал“ от дома си в Лос Анджелис, причинявайки ѝ „тормоз, както и душевни и физически болки“. Певецът обаче категорично отрича да е имал какъвто и да е физически контакт с 57-годишната риалити звезда. Неговата версия е, че двамата са си разменили само обидни думи, а причината за това била, че бабата твърде много се месила в личния им живот с Джиджи, както и в този на дъщеря му.

Съобщава се, че Джиджи е била на Седмицата на модата в Париж, когато се е случила кавгата между майка ѝ и гаджето ѝ, като веднага си е тръгнала, когато е чула за разправията.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zayn Malik (@zayn)

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари