IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган и Хари изпяха любимата песен на Арчи пред деца бежанци

16 ноември 2021 18 00

Двойката посети военна база в САЩ

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

На Деня на ветераните афганистанско училище на територията на военна база в САЩ беше изненадващо посетено от двама много известни гости – принц Хари и Меган Маркъл.

На 11 ноември, в чест на американския празник и на Деня на възпоменанието, честван във Великобритания, херцозите на Съсекс посетиха временни убежища за повече от 10 хиляди бежанци от Афганистан, които се намират във военната база в Ню Джърси. Там Меган и Хари помогнаха на ученици да упражнят своя говорим английски в класната стая и дори запяха с тях класическата песен „Глава, рамена, колене и пръсти“. Според херцозите, това е любимата песен на 2-годишния им син Арчи.

Меган и Хари, които са родители и на 5-месечната Лилибет Даяна, говориха и с няколко ученици на четири очи, както и попитаха служителите за условията в лагера. Херцозите казаха на всички „Ташакур“, което означава „Благодаря“.

За посещението Меган избра черна рокля на Armani, комбинирана с черни токчета и бежова маска. Косата ѝ беше изправена и пусната свободно да пада върху раменете ѝ. Принц Хари заложи на светлосив костюм с бяла риза и без вратовръзка или папийонка. Съпрузите носеха брошки на червен мак в знак на уважение към всички войници, загинали по време на войните.

След като прекараха известно време с децата, Меган и Хари се срещнаха с моряци, морски пехотинци, войници, летци, служители на бреговата охрана и техните семейства, за да обсъдят предизвикателствата и опита, които имат по време на военната си кариера.

„Докато почитаме и размишляваме върху Деня на възпоменанието в Обединеното кралство, който съвпада с датата на Деня на ветераните тук, в САЩ, надеждата ми е всички ние да продължим да подкрепяме благосъстоянието и да признаваме стойността на нашите войски, ветерани и цялото семейство на военните и служителите“, каза принц Хари.

Изненадващата визита на Меган и Хари дойде дни, след като двамата се появиха на галата Salute to Freedom в Ню Йорк. Там херцогът на Съсекс презентира наградата Valor на петима получатели, включително военнослужещи, ветерани и семейства, живеещи с невидимите рани от войната.

Хари и

Снимка: Getty Images

Хари, който също е служил във великобританската армия в продължение на 10 години, носеше класически черен смокинг, окичен с четирите му медала. До него Меган Маркъл заложи на червена рокля от Каролина Херера и дори почете принцеса Даяна, носейки нейната диамантена гривна.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари