IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Любовта им отива: Рита Ора и Тайка Уайтити на червения килим

17 ноември 2021 12 30

Режисьорът показа забавната си страна

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Тайка Уайтити получава отличен в сферата на любовта.

На 14 ноември, докато в България се водеше битка за президент и парламент, в Будапеща се раздадоха ежегодните награди на MTV за европейска музика. На събитието се събраха най-известните изпълнители от цял свят, за да получат своите статуетки или просто да се забавляват след едногодишна почивка заради пандемията от коронавирус.

Преди обаче наградите да бъдат раздадени, на червения килим се появиха всички звезди, като някои направиха по-голямо впечатление от други. Говорим за Рита Ора и Тайка Уайтити, които вече не крият връзката си и присъстват на все повече събития заедно. Поредното им беше това в Унгария, където режисьорът на „Джоджо Заека“ показа своята романтична и забавна страна пред насъбралите се фотографи и журналисти.

За събитието Рита Ора избра красив черен тоалет, състоящ се от корсет без презрамки и панталони. Това, което направи огромно впечатление, беше дългият пернат шлейф, който се разгъваше зад певицата. От своя страна, Тайка Уайтити заложи на класически черен костюм, на който обаче явно нещо му липсваше. По едно време режисьорът грабна шлейфа на приятелката си и го уви около своя кръст, предизвиквайки усмивките на Рита Ора и останалите гости.

Освен това Уайтити показа колко много държи на приятелката си, след като извади телефона си и започна да я снима. После той грабна професионален фотоапарат и се превърна във фотограф за няколко минути.

Тайка обаче не беше единственият, който снимаше Ора. Сестра ѝ – Елена – също се нагърби със задачата на фотограф, като направи няколко снимки на Рита, след което се снима с феновете, които гледаха червения килим, наредени зад бариера.

На сцената на наградите на MTV Рита Ора връчи наградата „Най-добър латиноамерикански изпълнител“ на Малума. Церемонията се проведе в спортната арена „Ласло Пап“ в Будапеща.

30-годишната Рита и 48-годишният Тайка за първи път създадоха слухове за връзка през април. Следващият месец те взривиха интернет, след като бяха забелязани да се целуват заедно с актрисата Теса Томпсън, която играе Валкири във филма „Тор: Рагнарок“ и се очаква да вземе участие в предстоящия „Тор“ Любов и гръмотевици“. И двата проекта са режисирани от Тайка Уайтити.

Когато беше попитан дали снимките, които се появиха в мрежата, го притесняват, режисьорът заяви, че не се впечатлява много. „Мисля, че в днешното време на интернета, всичко изчезва твърде бързо. И не мисля, че това е голяма работа. Не смятам, че съм правил нещо лошо. Всичко е наред“, заяви той.

През август Рита и Тайка направиха дебюта си на червения килим, присъствайки на премиерата на „Отряд самоубийци“ в Лос Анджелис. През октомври те отново бяха заедно пред фотографите, но този път на премиерата на „Вечните“ в Ел Ей. „Имам чувството, че получих доста внимание на премиерата тази вечер. Може би заради дамата ми (със сигурност беше заради дамата ми) или заради прекрасния ми костюм (беше заради дамата ми)... явно никога няма да разберем“, написа Уайтити в социалните мрежи.

В скорошно интервю пред австралийския Vogue Рита заяви, че в момента се чувства чудесно, но няма да споделя повече детайли от личния си живот.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари