IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Блейк Лайвли се отказа от алкохола. Как се забавлява?

23 ноември 2021 10 50

Актрисата говори за плюсовете и минусите на трезвостта

Снимка: БГНЕС

34-годишната Блейк Лайвли обича шумните компании и се смята за много общителен човек. Въпреки това актрисата отбеляза, че от време на време на големи събития се чувства отделена от екипа, тъй като не пие алкохол. „Не пия, защото не харесвам ефектите на алкохола, но харесвам самата култура“, обясни Блейк. Чувствам се като част от компанията.“

За да разреши този проблем, Лайвли намери елегантен компромис: тя разработи линия от безалкохолни напитки, вдъхновени от известни коктейли. Могат да се смесват с алкохол или да се консумират отделно.

На въпроса защо е необходимо всичко това, актрисата отговори, че много харесва вкуса и аромата. Основната идея на компанията е да позволи на хората да се наслаждават на всичко, без да се чувстват пияни и че правят нещо нездравословно.

Имайте предвид, че Блейк не е първата в семейството си, която се интересува от производството на алкохолни напитки (в нейния случай алтернативни варианти).

Съпругът на актрисата Райън Рейнолдс създава своя собствена марка джин Aviation American Gin. Самата Лайвли често играе ролята на барман на техните партита.

Тя също така спомена, че въпреки трезвия си начин на живот, понякога обича да добавя няколко капки алкохол към напитките си. „Това придава на коктейла ми отчетлив аромат и вкус, без да има никакъв друг ефект“, обясни Блейк.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари