IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Враждуващите синове на Джон Ленън – Джулиан и Шон се помириха

23 ноември 2021 14 50

Двамата най-накрая се радват на братските си чувства

Шон Ленън; BGNES

Враждуващите синове на Джон Ленън – Джулиан и Шон най-накрая са дали шанс за мира в отношенията си. Двамата в момента са на пътешествие през Калифорния, по време на което явно са преоткрили обичта си един към друг. В лицата на двамата се виждат чертите на известния им баща – орлов нос, продълговато лице, високо чело.

Двамата полубратя са съответно на 58 (Джулиан) и на 46 години (Шон). Преди няколко дни по-големият брат публикува тяхна обща снимка в Instagram профила си, демонстрирайки преоткритата си близост с Шон.

Пътуването им по магистралата на тихоокеанското крайбрежие е част от рок история и лечебен момент, наречен от Джулиан „промяна на живота“. Защото той най-накрая се е примирил с частичното отчуждение от баща си преди смъртта му.

Изглежда приятелството му с Шон му помага да открие бащината връзка, която и на двамата мъже е липсвала толкова дълбоко. Както казва Джулиан, Шон е „единственият човек, за когото ми пука повече от всичко на света“.

Но невинаги е било така. Горчивият развод на Джон Ленън с майката на Джулиан – Синтия и последвалият му брак с майката на Шон – Йоко Оно доведоха до обтегнати отношения. След това, след убийството на Джон през 1980 г., двамата сина на певеца десетилетия наред таяха недоверие помежду си, а освен това имаха и спор за наследството на Джон от 250 милиона британски паунда.

И все пак, явно двамата са намерили начин да осмислят връзката си през годините. Един техен общ приятел разкрива пред DailyMail: „Те са приятели от около 20 години, но с времето стават все по-близки. Хората говорят за тях, сякаш са врагове и между тях наистина имаше много болка, но вече не.“

Публичната глава на това братско събиране започна миналия петък, при пускането в Лос Анджелис на документалния филм от три части на Disney+ - The Beatles: Get Back.

Тогава Джулиан и Шон седнаха един до друг на прожекцията и след това се смесиха на парти, организирано от дъщерята на сър Пол Маккартни – Стела. Джулиан написа същата вечер: „Единственото истинско нещо, което мога да кажа за всичко това е, че ме накара да се чувствам толкова горд, вдъхновен и да изпитвам повече любов към Моето/Нашето семейство от всякога. И филмът ме накара да обичам баща ни отново по начин, който не мога да опиша напълно.“

Джулиан, който никога не се е женил, живее в Монако, докато Шон живее в Ню Йорк с приятелката си модел Кемп Мул.

 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари