IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Моделът Марта Хънт стана майка за първи път

24 ноември 2021 15 00

32-годишната представителка на Victoria's Secret разкри, че е родила в началото на ноември

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Моделът на Victoria's Secret, Марта Хънт, вече се радва на свое малко ангелче у дома.

32-годишната красавица обяви, че с годеника ѝ Джейсън Макдоналд са посрещнали първото си дете в началото на ноември. Бебето е момиченце и ще носи името Емери. Марта сподели щастливата новина чрез публикуване на черно-бяла снимка, която показва майка и дъщеря малко след раждането. „Сутринта на 6 ноември ние посрещнахме нашата дъщеря Емери“, пише Хънт.

Коментарната секция беше залята от добри пожелания от фенове и приятели на моделката, включително и нейни колеги. Хелена Кристенсен изпрати „много любов и на тримата“, Алесандра Амброзио също поздрави майката, а Елза Хоск се зарадва, че бебето е родено един ден преди нея. „Скорпионска кралица. Вече я обичам! Честито, мамче!“, допълни моделката, която роди първото си дете през 2020 година.

Новината за раждането на Емери идва само два месеца, след като Марта разкри какъв е полът на бебето. По време на Седмицата на модата в Ню Йорк тя сподели пред E!News, че с годеника ѝ очакват момиченце, което трябва да се роди в края на есента. Самата бременност беше обявена през юни, но партито на марката Bulgari беше мястото, където се разкри самият пол.

Марта и Джейсън потвърдиха годежа си през януари 2020 година и оттогава са доста заети с планирането на сватбата и подготовката за първото им дете. Засега официална дата за церемонията не е обявена, като най-вероятно събитието ще бъде отложено за средата на 2022 година, за да могат родителите да обърнат подобаващо внимание на дъщеричката си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари