IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Поли Генова роди второто си дете

23 ноември 2021 14 30

Вижте какво име ще носи то

БГНЕС

БГНЕС

Поли Генова роди второто си дете. То е момиченце и ще носи името Леа Катрин.

Бебето е проплакало на 23 ноември в София.

„Благодаря на д-р Богданова и нейния екип за професионалната грижа и отношение! Няма нищо по-хубаво от това да посрещнеш детенцето си в правилните ръце. Чувствам се повече от прекрасно и изключително заредена с много положителни емоции“, сподели тя.

„Довършете изречението „Love is like…“ и ми напишете какво за вас е любовта. А пък аз ще ви споделя същото утре, по неочакван начин“, написа тя по-рано, намеквайки, че скоро ще обяви радостната вест.

Още преди няколко месеца звездата се издаде за пола на бебето, разказвайки как баткото много обича да прегръща момиченцата на детската площадка. След това неведнъж обличаше розови тоалети.

На 17 ноември – Световния ден на недоносените бебета, певицата представи своя нов проект – песента „Нани нани“, посветена на малките герои и техните родители. Преди две години тя изпя и парчето „Герои“ – от сцената на Народния театър, когато се появи с официална лилава рокля и така потвърди, че ще става майка.

Поли Генова стана майка за първи път на 12 април 2019 г. Тогава тя обяви, че с половинката ѝ са избрали да кръстят детето Даниел Джоузеф Шартън.

За втората бременност звездата съобщи, споделяйки в социалните мрежи видео от плажа. В него момченцето целуваше наедрелия ѝ корем и казваше, че вътре има бебе. По-късно тя разкри, че както първата, така и следващата, не са били планирани. А след като веднъж предложила на шотландеца брак, а и забременяла отново, Джоузеф бил принуден да ѝ поднесе годежен пръстен (през юли тази година).

„Така се получи – абсолютно изненадващо и неочаквано. Най-вече защото аз имам сериозни планове до края на годината“, разкри пред бТВ Генова, която имаше серия от концерти в страната и работи до последно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 2 години )
Давидова ( преди 2 години )
Радвам се заедно с теб Поли .Бъди много щастлива с двете сладурчета .
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар