IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зима ли? Не, Брук Шийлдс е готова за лятото

29 ноември 2021 10 40

Актрисата празнува Деня на благодарността в леден басейн

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Температурите навън рядко надвишават 10 градуса, а облаците са ни пръв приятел през последните няколко дни. Въпреки че имаме кратки часове на слънце, всеки от нас усеща, че зимата се задава с пълна сила и е време да помислим за по-дебели дрехи, по-топли напитки и занимания, които да правим у дома, криейки се от студа и хапливия вятър.

На 25 ноември в САЩ отбелязаха Деня на благодарността, с което официално се дава началото на обратното броене до Коледа. Празникът е един от най-пищните в Щатите, съпътстван от паради в големите градове и почитан с дълъг уикенд, от който е част и черният петък. Тъй като Денят на благодарността е в края на ноември се смята, че е време, в което хората се обличат по-топло и вече отдавна са забравили за банските и джапанките. Това обаче не важи за Брук Шийлдс.

Актрисата стартира нова традиция на 25 ноември, която да допълни към похапването на пуйка и пай. В социалните мрежи тя публикува видео, на което носи червен бански и се потапя в малък басейн, който изглежда да е пълен с ледена вода. „Нова традиция за Деня на благодарността“, написа Шийлдс в описанието, добавяйки емотиконки на пуйка и снежинка. „Трябва да готвиш пуйката, а не себе си“, „Ледено потапяне? Обожавам го“, написаха Али Уентърт и София Буш.

Шийлдс изглежда се чувства все по-добре след счупването на бедрена кост, което малко по-късно предизвика инфекция. Актрисата заяви пред списание People, че е отказала да приема каквито и да било болкоуспокояващи по време на възстановяването си, защото се е притеснявала да не развие зависимост към опиати като оксикотин и викодин.

„Не исках да напусна болницата без болка, да се прибера и да си помисля, че умирам, защото болката ще стане непреодолима. Предпочетох да съм в ужасни болки, но да съм в болницата“, казва тя пред списанието. Шийлдс също така е искала да може да различава болката от предишни травми и всяко ново нещо, което може да се появи на хоризонта. Според нея, по този начин в бъдеще ще може да разбере кога някоя болка е сериозна и кога може да се третира у дома.

В момента Шийлдс прави планове за нови пътувания, като се очаква да пътува до семейството си заедно със съпруга си Крис Хенчи. Двамата ще спазят традицията и ще носят в багажа си празнично ястие. „Ние сме отговорни за месото. Моето семейство го обожава и затова ни се налага да преминаваме през охраната, носейки парчета месо в багажа си“, разказва актрисата.

Шегува се, че по време на проверката на летището, охраната вече е наясно за какво е месото, тъй като всеки прави подобно ястие у дома за Коледа.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари