IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Враждата между принц Хари и принц Уилям продължава

29 ноември 2021 11 00

Дали херцозите на Кеймбридж насочиха пресата срещу херцозите на Съсекс?

Снимка: БГНЕС

По всичко личи, че раздорът между принц Уилям и принц Хари няма да приключи още дълго време. От време на време в медиите се появяват нови подробности за трудните отношения между семействата на херцозите на Кеймбридж и Съсекс, които водят нови конфликти в порочен кръг.

Наскоро журналистът и автор на книги за кралското семейство, Робърт Джобсън, в интервю за Australian Sunrise, обвини Кейт Мидълтън и принц Уилям в умишлено преследване на Меган Маркъл и принц Хари.

Кралският експерт каза, че дворецът Кенсингтън е замесен в „изтичане на информация“ за херцога и херцогинята на Съсекс. Джобсън твърди, че именно кралското семейство стои зад изтичането на негативна информация за Меган и Хари.

Наскоро пуснатият документален филм на BBC Princes and the Press предостави доказателства, че семейството на херцозите на Кеймбридж са информирали пресата за Меган Маркъл и принц Хари, докато са били с кралското семейство.

Водещата на Sunrise Натали Бар попита Джобсън дали е вярно, че някои от членовете на кралското семейство разпространяват слухове за Меган и Хари.
„Без съмнение“, отговори Джобсън, „те могат да го отрекат дори до степен да посиняват, но фактът остава: имаше много информация от двореца Кенсингтън за това как са се развили събитията“.

Кралският кореспондент на BBC Никълъс Уичъл каза, че дворецът е възмутен от новия документален филм за връзката на британското кралско семейство с пресата.

„Принц Уилям беше най-ядосан. Всички помним, че той все още е ядосан на в BBC заради интервюто с майка му. Тези чувства се засилиха след излизането на филмите за двамата принцове и пресата“, каза Уичъл.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари