IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След раздялата с Джейкъб Елорди, Кая Гербер забелязана с ново гадже

30 ноември 2021 17 40

Все още не е ясна самоличността на младежа

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Американският модел Кая Гербер наскоро попадна под полезрението на папараците в компанията на мистериозен младеж.

20-годишната дъщеря на Синди Крауфорд беше видяна да се разхожда в Лос Анджелис, вероятно с ново гадже. Младите се качиха в черен джип и отидоха до заведение за храна за вкъщи, взеха поръчката си и потеглиха, явно за да се насладят на лека закуска далеч от любопитни очи, пише OK Magazine.

Феновете на Кая бяха изненадани да видят модела с ново гадже, тъй като наскоро звездата се раздели с 24-годишния австралийски актьор Джейкъб Елорди. Двойката беше смятана за една от най-красивите в Холивуд.

За разходка с новото си гадже Кая избра удобни широки тъмни панталони и горнище на черно-бели райета, а допълни небрежната си визия с удобни маратонки. Непознатият младеж до нея беше облечен в сини дънки, черно поло и тъмни ботуши, а като аксесоар младежът избра тъмнозелена плетена шапка.

Засега самоличността на мистериозната половинка на Кая Гербер не е разкрита.

За връзката на Гербер и Елорди стана ясно през септември 2020 г. Сега моделът и актьорът са решили да останат приятели, но са изтрили всичките си съвместни снимки от социалните мрежи. Единственото нещо, което напомня за връзката на Кая и Джейкъб, са снимки от рождения ден на модела.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари