IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сандра Бълок: Ако не се бях взела в ръце, щях да умра

5 декември 2021 18 00

Актрисата разкрива за най-страшния момент в живота си

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Сандра Бълок реши да не спести нищо на феновете си относно най-страшния момент в живота си.

В нов епизод от предаването Red Table Talk на Уилоу Смит, Джейда Пинкет Смит и Адриен Банфийлф-Норис актрисата разкрива, че веднъж непознат е проникнал в къщата ѝ докато си е била у дома. Това е предизвикало невъобразим стрес и паника у Бълок, което води до сериозни проблеми и посттравматичен стрес.

„Влязоха с взлом в къщата ми докато бях у дома. Бях се скрила в дрешника и си казвах, че нещата няма да свършат добре. Казвах си, че скривалището ми няма да издържи“, спомня си Сандра. Хубавото в ситуацията било, че синът ѝ Луис не е бил с нея. Бълок осиновява момченцето през 2010 година, когато то е на 3 години и половина. „Това беше единствената вечер, в която детегледачката ми предложи да го заведе в апартамента си, защото аз щях да закъснея“, казва още звездата.

Според нея, ако Луис е бил у дома, ситуацията е щяла да завърши по съвсем различен начин. Тогава Бълок нямало да се крие, а е щяла да изтича в спалнята на сина си, за да го предпази. За щастие, това не се случило и всичко завършва добре. Сандра дори успява да се обади на полицията докато се крие в дрешника си.

Малко след като новината за инцидента става обществено достояние, от 911 споделиха записа, в който се чува как актрисата описва нападателя като човек с черен суитшърт и черни панталони. С треперещ от страх глас Бълок моли оператора да изпрати колкото се може по-бързо полиция до дома ѝ, за да се спаси. Най-накрая органите на реда пристигат и арестуват Джошуа Корбет, който е обвинен в 19 престъпления, включително влизане с взлом, преследване и притежание на автоматично оръжие. В дома му е намерена и бележка, на която пише „Ти си моята жена. Ти принадлежиш на мен и аз на теб“.

След ужасяващия инцидент Сандра признава, че повече не е оставала сама в дома си. Тя също така разкри, че по същото време са се случили още неприятни неща в живота ѝ, което води до отключването на косопад и посттравматичен стрес. Тогава тя е била ухапана от отровен паяк, а синът ѝ е започнал да има припадъци.

„Гледах към тялото си и си казвах, че ще се пречупя. То не реагираше на нещата, които се случваха. Косата ми започна да пада. Имам петна от алопеция навсякъде. Във ваната съм и броя колко кичура са паднали“, казва Бълок. Тогава тя си спомня, че е започнала да обръща повече внимание на себе си и психичното си здраве. „Ако не се бях стегнала, щях да умра. Нещо щеше да се случи с тялото ми, което няма да мога да контролирам“, споделя още актрисата.

Тя разкрива, че е започнала да ходи на терапия, където са ѝ препоръчали лечение за посттравматичен стрес, което носи името десенсибилизация с движение на очите + терапия за обработка на събитията. Разказва, че терапевтите го използват за травми и посттравматично стресово разстройство. Експертът я е накарал да си представи мястото, на което се е била скрила по време на влизането с взлом и да започне да разказва за събитията.

Сандра Бълок

Снимка: Getty Images

Постепенно Сандра разбрала, че през целия си живот се е обграждала с опасни хора и това я е поставяло в рискови ситуации.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари