IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Неостаряващи звезди: Тайната на Сандра Бълок за млада кожа

27 август 2020 16 30

56-годишната актриса изглежда невероятно

Снимка: БГНЕС

Всяка жена мечтае да трупа години, но без те да са видими за обществото. Остаряването е едно от най-неприятните неща, независимо дали го признавате, или не. И, за да станат нещата още по-зле, най-често стареенето се отразява на кожата, причинявайки бръчки и фини линии, с които трудно можем да се справим.

Сандра Бълок обаче си няма и на представа за какво говорим, защото тя не е остаряла откакто я видяхме във филма "Miss Congeniality", появил се на екран през 2000 година. Тогава актрисата беше на 36 години и всеки смяташе, че постепенно ще загуби красивата си кожа и ще остарее като обикновените хора.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandra Bullock (@sandra.bullock.official) on

Да, ама не. Днес звездата изглежда по същия начин, както преди 20 години. Може на тортата за рождения й ден да са сложени 56 свещички, но никой не може да й ги даде. Освен че е красива, Бълок има и голямо сърце. Тя използва платформите си, за да промотира различни каузи, в които вярва и прави различни дарения за благотворителни организации като Червения кръст. 

Актрисата се справя и много добре със самотното майчинство. Тя отглежда 10-годишния си син Луис и 5-годишната си дъщеря Лейла. През 2015 година звездата беше ибрана за най-красивата жена в света. Кой би се изненадал?

Ето как Сандра Бълок поддържа красотата си

Използва малко козметични продукти

През 2000 година актрисата призна пред списание "InStyle", че предпочита да използва много малко продукти, с които да се грижи за кожата си. Освен това, тя не обича да прекарва много време пред огледалото. Споделя, че отделя около 8 минути, за да се приготви за излизане. 

Въпреки това, звездата казва, че обича да експериментира с различни средства за красота. На премиерата на филма "Miss Congeniality 2" в Лондон Сандра призна, че използва хемороиден мехлем върху лицето си, който й помага да заличи черните кръгове под очите си. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandra Bullock (@sandra.bullock.official) on

През 2018 година, когато гостуваше в шоуто на Елън Дедженеръс, Бълок разкри, че е изпровала епидермален фактор на растежа. Според различни медицински изследваняи, това е протеин, който се среща естествено в човешката кожа и помага производството на колаген и еластин, които поддържат кожата млада и стегната. 

С напредване на възрастта обаче постепенно губим от този фактор. Затова актрисата е решила да се справи с проблема, нанасяйки серум с писалка с микро-игла. 

Ексфолира се веднъж седмично

В интервю за списание "Vogue", козметичката Мила Мурси, която е работила със Сандра Бълок, споделя, че всички нейни клиенти ексфолират лицето си поне веднъж седмично. По този начин те освобождават порите, премахват мъртвата кожа и оставят кожата да диша.

Спазва строг фитнес режим

Постоянните тренировки също помагат на звездата да изглежда с 20 години по-млада. Тя споделя пред "InStyle", че прави пилатес, тренира кикбокс и вдига тежести. Когато е в родния си град, тя често тича или кара колело. "Ако мога да тренирам всеки ден, ще го правя", добавя Бълок. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandra Bullock (@sandra.bullock.official) on

Според колегата й Треванте Родос, актрисата приема фитнеса много сериозно. Той споделя, че преди снимките на филма "Bird Box", Сандра е тренирала и често е идвала на снимачната площадка със спортно облекло.

Танци

Стресът може да причини различни здравословни проблеми, а също и да се отрази на кожата ни. Затова звездите, които имат натоварени графици, са намерили различни начини, за да се справят с проблема. За да успоки себе си, Бълок залага на танците. 

"В края на всяка седмица обличам чифт дънки, развързвам косата си и намирам място, където да потанцувам, дори и да го правя съвсем сама. Това е моята терапия", казва тя. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари