IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бен Афлек: Опитвам се да извлека най-доброто от вторите шансове в живота

6 декември 2021 10 40

В ново интервю актьорът говори за възродения си романс с Джей Ло

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Възроденият романс между Дженифър Лопес и Бен Афлек е хубава новина не само за феновете на звездите, но и за самия актьор.

В ново интервю носителят на „Оскар“ разказва за връзката си с изпълнителката и как се чувства в момента. Двамата успяха да се съберат след 17-годишна раздяла, като обявиха новината през юли и вече отпразнуваха първия си голям празник заедно. На 25 ноември те отбелязаха Деня на благодарността заедно с децата си, които имат от предишни връзки.

Бен и

Снимка: Getty Images

Въпреки че дълго време криеха връзката си, сега Афлек не може да сдържи комплиментите си относно Джей Ло. В интервю пред списание WSJ, на чиято корица застава, той споделя, че периодът определено е много хубав за него и е променил изцяло живота му. „В момента съм не само човекът, който винаги съм искал да бъда, но и този, който чувствам като истинската си същност. Не съм перфектен, но се опитвам да бъда честен, автентичен и отговорен“, казва той. Допълва, че не иска да каже кой има по-голяма полза от тази връзка, защото това ще даде повод на таблоидите да създадат ненужни клюки.

Все пак Афлек спомена, че е голям късметлия, защото е успял да извлече най-доброто от вторите шансове, които животът му предлага. „Имал съм втори шанс в кариерата си. Имал съм и втори шанс в личния си живот. Животът е труден и ние винаги се проваляме, но важното е да се учим от грешките си“, съветва актьорът. Разкрива още, че с всички сили се опитва да намира ползите във втория шанс и да ги използва по най-добрия начин. „Невинаги съм успявал, но в случаите, в които съм, напълно съм променял живота си“.

Бен и

Снимка: Getty Images

Джей Ло държи детайлите около връзката си с Афлек в по-голяма тайна от него. През юли тя беше попитана дали е щастлива в момента и тя отговори положително. Все пак Лопес не спомена и дума за Бен. През ноември звездата беше попитана дали би се омъжила отново, което ще бъде неин четвърти опит за щастие. „Не знам. Да, предполагам. Познавате ме, аз съм романтик. Вече съм била омъжена, няколко пъти. Но все още вярвам в щастливия край, на 100%“, каза Джей Ло.

Преди двамата да се съберат Афлек показа, че все още таи топли чувства към сегашната си половинка. През септември той заяви пред списание Adweek, че винаги се е възхищавал на Дженифър и че тя е най-трудолюбивият човек, когото познава. „Тя е успяла да вдъхнови огромна група хора да повярват, че имат място на масата за разговори в тази страна“, казва още той.

Джей Ло

Снимка: БГНЕС

Засега нито Бен, нито Дженифър говорят дали обмислят възможността за брак. Очаква се двамата да прекарат коледните празници заедно, но детайли около подготовката се пазят в тайна.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари