IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мария показа снимки от сватбата

3 декември 2021 14 50

Певицата избра рокля с флорални мотиви

IStockphoto

IStockphoto

Мария показа любопитни кадри от своята ноемврийска сватба. Фолкпевицата се впусна в брак номер 3, като каза тайно „Да“ на своя любим Мирослав Соколов. До момента тя криеше подробности за ритуала, но ето че реши да зарадва феновете си с няколко публикации, свързани с него. 

„Обичам те!“, написа тя към видео, в което се виждат най-хубавите моменти от лятото на нея и половинката ѝ. Сред тях, освен от почивките им на морето, виждаме и годежния пръстен на звездата.

Изпълнителката показа и снимка, на която държи букет цветя и свидетелството за сключен граждански брак. А пък в друг клип тя напуска ритуалната зала с усмивка на лице, държейки под ръка своя избраник, а зад тях са семейство Дикови, които са им кумували.

Мария е избрала да се омъжи с дълга рокля с флорални мотиви, вместо да облече бяла, както традицията повелява. Тя е съчетана с червено палто и чанта с животински принт.

Не е ясно кога точно певицата е сключила брак. Преди да обяви официално, че вече е г-жа Соколова, тя си смени фамилията в социалните мрежи. След това реши да я изтрие. Но в началото на ноември се похвали, че вече е омъжена жена и не скри, че докато с гаджето й стигнат до венчавката, са минали през безброй перипетии. 

„Нашата любов и отношения преминаха през много вълшебни месеци, но и много изпитания... Очевидно когато всичко е истинско идва ред и за това...“, коментира тогава тя. 

Мария е с два неуспешни брака за гърба си – с Димитър Андонов и Християн Гущеров. От първия има и дъщеря – Марая. Новият ѝ мъж пък се разведе наскоро, като децата му - момиче и момче, се разбират отлично с нея.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Отварачка ( преди 2 години )