IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дакота Джонсън се превърна в татуист

3 декември 2021 17 40

Тя е направила татуировка на колежката си Оливия Колман

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Изглежда, че Холивуд е тесен за Дакота Джонсън и тя е решила да разшири професионалните си поприща, включвайки към тях и татуиране.

С впечатляваща колекция от рисунки по тялото, беше въпрос на време актрисата да застане от другата страна на иглата. В ново интервю за Town and Country Джонсън говори за процеса на снимки на новия ѝ филм The Lost Daughter, който е режисиран от Маги Джилинхол. По време на разговора се появява и Оливия Колман, която също участва в лентата, за да сподели как Дакота се е превърнала в нейния татуист.

Оливия Колман

Оливия Колман, Маги Джилинхол и Дакота Джонсън. Снимка: БГНЕС

Всичко се случва по време на промотирането на филма. Докато късните вечерни шоута, филмовите фестивали и фотосесиите може да изглеждат като доста натоварен график за нас, Джонсън и Колман обясняват, че винаги си прекарват чудесно, когато са заедно и когато имат режисьор като Маги Джилинхол. Дамите разказват, че не са чувствали умора от събитията, на които са присъствали постоянно, защото компанията, в която са се намирали, винаги е оправяла настроението им.

Именно това забавление и свободен дух са накарали Колман да си направи татуировка. „Може би го направих, защото бях привлечена от този прекрасен човек и исках да ме мисли за готина. Или може би се обади критическата“, казва Колман. Актрисата обаче не споделя какво точно си е татуирала и къде.

Дакота Джонсън

Снимка: БГНЕС

Версията на Джонсън е малко по-различна. Тя споделя, че свободата след коронавируса е накарала нея и приятелките ѝ да се почувстват по-луди от преди и да се отпуснат. „Искам да кажа, че когато отидеш на парти, започваш да лудуваш. Прекарахме си чудесно“, разкрива актрисата. Тя също остави в тайна какво точно е татуирала върху Оливия Колман.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари