IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селена Гомес: Понякога не мога да стана от леглото

6 декември 2021 17 50

Звездата споделя как се справя с психичните си проблеми

Снимка: БГНЕС

Селена Гомес преживя тежко миналата година. През 2020 г. певицата е диагностицирана с психично разстройство. Преди ден тя разказа как се справя с тежкото заболяване.


По думите ѝ, тя следи внимателно здравето си и това отнема много време и усилия. Гомес призна, че понякога не е в състояние да изпълнява дори прости ежедневни задачи. Трудните периоди преминават с помощта на роднини, а спортът също помага.

„Понякога ми е трудно да следвам тези прости правила, случва се. Понякога просто ми е трудно да стана от леглото, след като се събудя. Обикновено ми помага, че мога да се свържа с телефона си и да се обадя на някого. Тренировката също може да помогне. Наскоро се влюбих в бокса: той освобождава негативната енергия“, каза изпълнителката на страницата си в Instagram.

Струва си да се отбележи, че в подкрепа на хора с психични разстройства Селена стартира платформата WonderMind. Проектът представя материали за психични разстройства, предназначени да помогнат на тези, които са изправени пред подобен проблем.

Всъщност певицата има от какво да се зарадва. Освен че започна да се появява все по-често в киното, звездата най-накрая получи номинация за „Грами“ за „Най-добър латино албум“ с Revelacion.

Освен професионални успехи, Селена може да се похвали и с постижения и в личния живот. Заговори се, че певицата е в любовна връзка с актьора Крис Евънс. Официално няма потвърждение от звездите, но певицата бе забелязана вече да носи пуловер, с който по-рано бе облечен актьорът, изиграл „Капитан Америка“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари