IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кристиан Костов се раздели с дългата коса

9 декември 2021 08 40

Певецът се похвали с новата си прическа в Instagram

БГНЕС

Кристиан Костов се появи с променена визия. След като през последната една година бе с дълга коса, изпълнителят реши, че е време да се раздели с нея и се подстрига късо. А прическата му прилича доста на онази, с която сме го виждали преди да замине в чужбина.

„Все едно отново съм на 15“, написа певецът, споделяйки снимки с късата си коса.

Доскоро Крис бе с дълга коса на етажи, с която приличаше по-скоро на жена, отколкото на мъж, заради което понесе безброй критики в интернет пространството. Според някои, сега той се доближава на външен вид много повече до момчетата от известната южнокорейска група BTS.

„Много ти отива!“, „Чист K-pop“, пишат последователите на Костов, който през 2017 г. представи страната ни на песенния конкурс „Евровизия“ и спечели второ място.

В средата на ноември изпълнителят, който в момента живее в Москва, имаше онлайн концерт на живо. След него той се похвали, че е гледан от близо 800 000 души – нещо, което той въобще не е очаквал.

„Въпреки че в момента съм малко офлайн, просто знайте, че няма нищо на този свят, което да обичам повече от това да бъда артист, да пиша и изпълнявам песните си...“,, сподели той.

По-рано Кристиан Костов призна, че за известно време се е оттеглил от социалните мрежи, за да поработи над психичното си здраве.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари