IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Почина 5-месечният син на Ник Кенън

8 декември 2021 15 00

Водещият обяви тъжната новина в предаването си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ник Кенън трябва да се справя с невъобразима загуба.

Във вторник, 7 декември, водещият обяви смъртта на 5-месечния си син Зен. Момченцето е страдало от мозъчен тумор, който води и до фаталния край. В шоуто си Кенън започна историята, като заяви пред публиката, че има много неща, за които иска да говори. „С никого не съм споделял това. Дори и с екипа. Просто защото има толкова много неща, които се случват в света. Имах тежък, много тежък уикенд“, каза още Ник.

41-годишният актьор показа снимка на сина си, след което се разплака и продължи историята си. Той разказа, че Зен се е родил на 23 юни, превръщайки се в седмото и най-малко дете в семейството. Ник сподели за първите няколко месеца със сина си, когато е забелязал, че той има лека кашлица и диша много странно. След това комикът се впечатлил от странния размер на главата на момченцето, но не се притеснил, защото, по негови думи, всичките му деца имат кръгли лица.

„Но все пак исках да го заведа на лекар, за да се провери дишането и синусите му. Мислехме, че всичко това ще бъде просто профилактичен преглед. Отидохме да му проверят синусите, като лекарите заявиха, че всичко е наред. Но по това време разбрахме, че Зен има друго състояние. И мисля, че се казва, ако не греша, течност, която се е натрупала в главата му, и това причинява всички симптоми“, разказва Ник. Постепенно главата на момченцето започнала да става все по-голяма, като лекарите определили състоянието му като мозъчен тумор. Това наложило операция, която била направена веднага.

Кенън обяснява, че лекарите сложили шунт в главата на Зен, надявайки се на най-добрия резултат. След прибирането у дома, семейството продължило стария си живот, а момченцето дори започнало да си играе с братята и сестрите си.

Докато разказва за състоянието на сина си, Ник спомена и майката на Зен – Алиса. „Алиса просто е най-силната жена, която познавам. Нито веднъж не се ядоса, нито веднъж не се развика. Беше емоционална, когато трябваше, но винаги беше най-добрата майка и продължава да бъде най-добрата майка. Затова трябва да благодаря на цялото си семейство, но най-вече на Алиса“, казва Кенън.

Около Деня на благодарността ситуацията със Зен става по-сложна. Туморът в мозъка започнал да расте с огромни темпове и това застрашило живота на момченцето. Миналия уикенд, според думите на Ник, е било най-хубавото му време със сина му. На 5 декември той държи Зен за последен път, когато цялото семейство отива на плажа.

„Това красиво шоу е посветено на сина ми. Никога не знаете през какво преминава човекът отсреща. Прегърнете семейството си. Целунете някого. Кажете им, че ги обичате“, завърши Кенън.

Ник е и баща на 10-годишните близнаци Морокан и Монро, които споделя с Марая Кери. Той също така има две деца с Британи Бел – 4-годишния Голдън и 1-годишната Пауърфул Куин. От връзката му с Аби Де Ла Роса пък се раждат 5-месечните близнаци Зион и Зилион.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари