IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Готови за Коледа – Мадона и четирите ѝ деца украсиха елхата

8 декември 2021 16 30

Към тях се присъедини и младото гадже на певицата

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Мадона и децата ѝ са готови за Коледа.

В понеделник 63-годишната певица сподели видео в социалните мрежи, с което отбеляза последната нощ на Ханука чрез поставянето на коледната елха. Разбира се, традицията е семейна и затова Мадона имаше малки помощници в лицето на четирите си деца – 16-годишния Дейвид, 15-годишната Мърси и 9-годишните близнаци Стела и Естер.

„Нека ви кажа нещо за Коледа... това е най-хубавото време от годината“, казва Дейвид във видеото преди зрителите да видят цялото семейство облечено в еднакви елфски костюми и готови да украсят елхата на фона на песента Last Christmas. Към Мадона и децата се присъедини и младото гадже на певицата – Ахламалик Уилямс, който също беше облечен в костюм на елф.

„Аз съм странно изглеждащият елф. Мисля, че напръскахме твърде много сняг върху елхата. Но все пак се забавлявахме, празнувайки последния ден от Ханука, украсявайки коледното дръвче“, написа Мадона под празничното видео. Тя насърчи последователите си да не се делят според културата и вярата си, а да празнуват заедно и да превърнат това време в едно от най-хубавите в годината.

Изпълнителката сподели и снимки от украсяването, показвайки завършената елха и нарече себе си и децата си „лоши елфи“. Липсващите участници от семейната традиция бяха 21-годишният Роко и 25-годишната Лурдес Леон.

Оказва се, че забавните празнични клипове са обичайни в къщата на Мадона. Тя сподели подобно по време на Деня на благодарността, на което се вижда как цялото семейство отбелязва празника с храна, музика, танци и игри на двора. Изпълнителката също така зарадва феновете си, публикувайки как 15-годишната Мърси свири на пиано, а 16-годишният Дейвид показва своя талант на китарата.

Коледната публикация на Мадона ни напомни, че украсяването на елхата никога не може да бъде прибързано и всичко зависи от нашето настроение. Но когато и да сложите дръвчето у дома, не забравяйте, че трябва да го украсите заедно с цялото си семейство, защото празниците са именно за това – да се съберем с най-близките и да прекараме достатъчно време с тях.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари