IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джона Хил показа новите си татуировки

10 декември 2021 08 40

Той показа гаджето си на червения килим

БГНЕС

БГНЕС

Джона Хил добави още една татуировка по тялото си. След като наскоро актьорът показа на червения килим, че се е увлякъл по рисунките с мастило, той отиде в студиото за нова.

От известно време холивудската звезда ползва услугите на Бърт Крак, когото нарича най-добрия татуист в Бруклин.

Приятелката на Джона сподели снимка с него в своята история в Instagram. На нея Хил сочи лявата си ръка, където току-що са му направили сърце и няколко делфина, до които има палма. Най-вероятно татусът е посветен на красавицата, която обожава да се гмурка.

Както Сара Брейди, така и звездата от „Вълкът от Уолстрийт“, са запалени сърфисти и именно любовта към водата ги събира.

Актьорът и неговата половинка направиха своя дебют като двойка, като се появиха за първи път на официално събитие. То бе на Netflix – премиера на филма „Не поглеждай нагоре“. Те бяха заложили на еднакви костюми на марката Gucci – в светлосин цвят.

Двамата влюбени се разходиха по червения килим в Музея на изкуствата Метрополитън.

Джона Хил,

Getty

„Не съм изненадана, че помогнах за създаването на друг невероятен филм за света. Обичам те МНОГО и за мен беше чест да бъда твоя дама. Нямам търпение да споделя този филм с всичките си любими хора в навечерието на Коледа“, написа гаджето на Джона, споделяйки снимки от събитието, за което се обърнали до стилиста Езра Уудс.

На кадрите се вижда, че дуото е и с еднакви сатенени чехли. И докато Сара е заложила на златисто колие, Джона носи гердан с мъниста. Деколтето на неговото сако показва и голямата му татуировка на гърдите – с кораб, която също е отскоро.

Гостувайки в шоуто на Джими Кимъл, Хил изтъкна, че татуировките са част от неговия дълъг път на себеприемането.

„Чувствам се така, сякаш прекарах 20-те си години, опитвайки се да бъда това, което хората искаха и не знаех кой съм. И последните няколко години бяха невероятни, защото като че ли просто съм себе си“, обясни той.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари