IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джона Хил залюби красива сърфистка

14 септември 2021 08 40

Актьорът я представи официално в Instagram

БГНЕС

Джона Хил отново е на крилете на любовта. След като за малко да мине под венчило с Джана Сантос, с която излизаше от 2018 г., актьорът пак е обвързан. Наскоро той потвърди това, показвайки официално красивото момиче до себе си.

„Благодарен съм за теб, Сара Брейди“, сподели холивудската звезда, качвайки първата си снимка с любимата в Instagram.

Отбелязвайки приятелката си със селфи и профила ѝ в социалната мрежа, Джона дава заявка, че нещата между тях са сериозни и няма нищо против да видим коя всъщност е тя.

Новата любов на Хил е сърфистка

И макар актьорът да не е качвал нищо за връзката си това лято, разглеждайки снимките на Сара в Instagram, откриваме, че двамата са имали много хубави мигове на плажа. Именно там те прекарват доста от свободното си време, защото русокоската е сърфист.



Сара е споделила селфи с Джона още в началото на август за първи път, като най-вероятно двамата са заедно от около месец.

37-годишният актьор също обожава да кара сърф, като през 2020 г. той сподели откровено за тази своя страст и благодари на приятелите си, които са го насърчили да се научи.

След като по-рано Хил развали годежа си и известно време бе сам, обяви, че вече има по-голямо самочувствие и не се притеснява от своето тяло.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари