IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Алиша Кийс записа първа песен с 11-годишния си син

15 декември 2021 17 50

Двамата направиха своя версия на Somewhere over the Rainbow

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Алиша Кийс е изпълнена с гордост заради талантите на сина си Египет.

40-годишната изпълнителка наскоро записа първа песен с 11-годишното момче. По време на интервю за Entertainment Tonight Кийс говори за интереса на Египет към музиката и какво е било чувството да направи парче заедно със сина си.

„Не можех да повярвам. Разплаках се, защото цялото преживяване беше сюрреалистично. Той не можеше да разбере защо плача, но всичко беше прекрасно“, казва певицата. Тя допълва, че е горда с Египет, защото той е имал куража да запее на толкова ранна възраст без да се притеснява какво ще се получи и дали ще се хареса на публиката. Кийс е категорична, че синът ѝ има прекрасен глас и е готов да започне своя музикална кариера.

Майка и син записаха своя версия на класическата песен Somewhere Over the Rainbow, като Кийс споделя, че доста често е пеела парчето на Египет, когато той е бил бебе. Феновете ще могат да чуят дуета в новия албум на Алиша – Sweet Dreams EP – който вече е на пазара. „Мога спокойно да кажа, че съм супер горда майка“, признава певицата.

В предишно интервю Кийс сподели, че не е сигурна дали синът ѝ иска да върви по нейните стъпки, но е готова да подкрепи всяко негово решение. Тя дори беше решила да го заведе на концерт на Silk Sonic, за да му помогне с музикалните вдъхновения. „Когато го чуя как свири, спирам на място. Слушам неговите акорди и неговите избори. Не съм изненадана, че е музикален, защото той винаги е имал връзка с музиката. Често пее песни на Бруно Марс“, казва Алиша. Допълва, че ако Бруно Марс и Андерсън Паак тръгнат на турне, Египет със сигурност ще бъде сред публиката.

Кийс често се хвали с талантите на 11-годишния си син, споделяйки негови клипчета в социалните мрежи. На тях той свири на пианото или пее в семейния дом. Във филма Noted: Alicia Keys The Untold Story феновете видяха как Алиша и Египет гледат клип от 2019 година, в който майка и син свирят и пеят песента Raise a Man по време на наградите на iHeartRadio.

Певицата споделя пред списание People, че Египет е талант, що се отнася до музиката. „Той е такъв още от бебе, обожава музиката и аз съм много доволна от това. Той доста прилича на мен. Винаги е център на вниманието на партита и е човек, който сплотява останалите. Грижи се за всеки. И заради това го обичам“, казва Кийс през октомври.

В допълнение към Египет, Алиша и съпругът ѝ Swizz Beatz, чието име е Касим Дийн, имат и 6-годишен син Генезис.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари