IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Горещите и известни мъже, които навършиха 50 години през 2021

2 януари 2022 18 00

Трудно ни е да повярваме, че юбилей ще честват Джаред Лето и Рики Мартин

Джаред Лето; Снимка: БГНЕС

Джаред Лето; Снимка: БГНЕС

Доста емблематични, известни и горещи мъже се оказаха родени през 1971 година. Тоест, те навършиха своя 50-годишен юбилей през изминалата 2021 година. Повечето от тези знаменитости като Марк Уолбърг и Юън Макгрегър, продължават да са в своя разцвет и по отношение на кариерата си, и по отношение на своята физическа форма. А ето и кои са знаменитите мъже, които духнаха 50 свещи на тортата си през изминалите 12 месеца:

1. Джаред Лето

Няма как да не започнем с младоликия актьор и музикант Джаред Лето, който навършва 50 години именно на 26 декември. Той е фронтмен на групата Thirty Seconds To Mars и със сигурност изглежда доста далеч от тази средна възраст. Лето, който е носител на „Златен глобус“ и „Оскар“, имаше силна година в професионален план, покрай филмите си „Домът на Гучи“ и „ Adrift“. Освен това скоро му предстои да започне снимките за два нови филма „Жокера“. Много дами все още помнят синеокия Джаред с емблематичната му роля в сериала „Тъй наречения мой живот“, с който всъщност набра популярност в Холивуд.

2. Джъстин Теру

Джъстин Теру отпразнува своя 50-и рожден ден на 10 август, но никога няма да разберете, като го погледнете! Може би неговите здравословни разходки с велосипед из Ню Йорк го поддържат във форма или може би просто са „виновни“ добрите му гени. Така или иначе бившият съпруг на Дженифър Анистън изглежда в топформа и дори тя наскоро пусна негова разголена снимка в Instagram акаунта си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @justintheroux

 

3. Рики Мартин

Пуерториканският певец Рики Мартин навърши 50 години на Бъдни вечер – 24 декември, но няма да можете да разберете този факт, ако погледнете снимките му или идете на негов концерт. Латино звездата, който е баща на четири деца, определено е в разцвета на силите, а и на кариерата си. Наскоро той имаше турне заедно със своя колега Енрике Иглесиас.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ricky Martin (@ricky_martin)

 

4. Марк Консуелос

Звездата от сериала „Ривърдейл“ Марк Консуелос (съпруг на Кели Рипа) определено има добри гени, които го поддържат да изглежда вечно млад. Марк навърши 50 години на 30 март, но феновете му продължават да се множат.

5. Джеръми Ренър

Джеръми Ренър („Наследството на Борн“, „Хензел и Гретел: Ловци на вещици“) отбеляза своя 50-и юбилей на 7 януари и отпразнува големия ден с малко помощ от своя колега от „Отмъстителите“ Пол Ръд, който му изпрати весела торта. Освен снимка на прегръдката между двамата актьори в медиите се появи и такава с тортата, на която имаше текст „50-годишна девица“. За щастие, Джеръми прие на шега тортата, подарък от неговите колеги, коментирайки я с думите: „Обичайте приятелите ми“.

 

6.. Илон Мъск

На 28 юни изпълнителният директор на Tesla и SpaceX Илон Мъск отпразнува своя 50-ти рожден ден. Мъск, който наскоро беше обявен за най-богатия човек в света, има оригинални възгледи за остаряването. Той наскоро каза по темата следното: „Е, майка ми Мей никога не е имала проблем с възрастта, никой не можеше да ѝ каже, че остарява... И предполагам, че това е добър пример.“

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Isla Fisher (@islafisher)

 

7. Саша Барън Коен

Съпругът на червенокосата актриса Айла Фишър – британецът Саша Барън Коен, който през 2021 г. беше номиниран за две награди „Оскар“ – за най-добър адаптиран сценарий за продължението на филма „Борат“ и за най-добър актьор в поддържаща роля в „The Trial of the Chicago 7“ – се сбогува с 40-те си години на 13 октомври.

8. Юън Макгрегър

Шотландската звезда на филмите „Трейнспотинг“, „Междузвездни войни“, „Мулен Руж“ и „Блек Хоук“, отпразнува своя най-значим юбилей до този момент на 31 март 2021 г. Може и вече да е минал 50-те, но през лятото на тази година Юън стана баща за пети път, като приятелката му – актрисата Мери Елизабет Уинстед го дари със син – Лори. Юън има и 4 големи дъщери от предишния си брак с Ева Мавракис.

9. Пол Бетани

Звездата от кинематографичната вселена на Marvel Пол Бетани, който играе Вижън във франчайза „Отмъстителите“ навърши 50 години на 27 май. Синеокият Пол е известен и като съпруг на актрисата Дженифър Конъли, от която има две деца.

 

 


10. Джъстин Трюдо

 

На Коледа (25.12) Джъстин Трюдо – министър-председателят на Канада – ще отпразнува своя 50-и рожден ден. Трюдо е считан за един от най-сексапилните мъже политици в света.

 

 

11. Марк Уолбърг

На 5 юни актьорът Марк Уолбърг навърши голямото 50. Бащата на четири деца, който през 90-те стана известен като рапъра Марки Марк, наскоро участва в научнофантастичния филм „Infinite“. Тоест, кариерата му продължава да е във възход, въпреки напредването на възрастта му. Освен това Марк изглежда все така перфектно и без дрехи.

12. Деймиън Люис

Червенокосият актьор от сериалите „Братя по оръжие“, „До живот“, „Вътрешна сигурност“ и „Милиарди“ и носител на наградите „Златен глобус“ и „Еми“ – Деймиън Люис навърши 50 години на 11 февруари. За съжаление 2021 година донесе нещастие на Деймиън – съпругата му Хелън Маккрори и майка на двете му деца почина през април, след кратка битка с рака.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари