IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Уилям се скарал с принц Хари заради Меган Маркъл

17 декември 2021 14 40

Ето какво пише в книга за кралското семейство

Снимка: БГНЕС

Авторите на новата книга „Съпруги: Частният живот на Уилям, Кейт, Хари и Меган“ разкриха интересна подробност от отношенията между кралските роднини. Писателят Кристофър Андерсен твърди, че един от източниците на двореца е споделил с него информация за кавгата между синовете на принцеса Даяна.

Причината за конфликта се оказал романсът на Хари с Меган Маркъл. Връзката на младите хора в този момент се развива много бързо и Уилям се страхувал, че брат му прибързва с решението си да е с нея.

Предполага се, че пикът на противоречията е настъпил през септември 2017 г., когато принц Хари е планирал да предложи брак на любимата си. След като научи за това, Уилям предложи на по-малкия си роднина да отложи сериозната стъпка.

Според Андерсен цялото кралско семейство се притеснявало, че правнукът на кралицата възнамерява да свърже живота си с американска актриса, която срещна за първи път преди малко повече от година на среща на сляпо.

Самият Хари обаче не оцени загрижеността и се оказа сериозно ядосан от тази реакция на близките си. „Кой си мислиш че си?“ – извикал той избухливо на брат си.

Принцът бил особено наранен от факта, че Уилям привлече Ърл Спенсър, брат на покойната принцеса Даяна, който също се противопоставил на този брак, към разправата им.

Авторът на книгата твърди, че Хари бил бесен, че други хора се месят в личните му работи. Дали страховете на висшите членове на Уиндзор са били оправдани е открит въпрос.

От една страна Хари и Меган се радват на семейния живот от няколко години, а от друга, съюзът им създаде доста главоболия на обитателите на двореца.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари