IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дуейн Джонсън отбеляза шестия рожден ден на дъщеря си

21 декември 2021 10 40

„Аз винаги ще те подкрепям и ще ти помагам в живота“, написа той

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Празник в дома на Дуейн Джонсън – Скалата!

Дъщерята на актьора и бивш кечист отпразнува шестия си рожден ден, което накара известния ѝ татко да напише мило пожелание в социалните мрежи, споделяйки снимка и видео с Джазмин. „Честит рожден ден, Джази!!! Моето малко момиченце навърши шест години днес. Сладка, прекрасна, независима, щастлива, креативна, уверена и най-вече – любяща и мила. И с невероятно чувство за хумор. Чудя се откъде ли го е наследила“, написа Скалата в Instagram.

„Гордея се с теб, винаги ще те подкрепям като баща, винаги ще бъда тук, за да те напътствам през живота със своите ръце и сърце“, допълни гордият татко. Снимката, която той сподели, показва как Джазмин държи едно голямо златно яйце, което феновете веднага познаха, че е от последния филм на Джонсън – „Червена бюлетина“. Той се превърна в най-гледания филм в историята на Netflix, побеждавайки Bird Box от 2018 година.

Видеото пък разтопи сърцата на всички, като в него виждаме как Джазмин е застанала в скута на баща си и го рисува с маркери по лицето. Скалата седи и не възразява, а феновете го определиха за най-готиния татко в света на звездите. Актьорът също така благодари на съпругата си Лорън Хашиан за това, че е чудесен модел за подражание за дъщеря им. „Няма по-добра от нея. И няма по-велика жена в твоя живот, към която да гледаш и да се учиш“, обърна се Дуейн към дъщеря си. Той ѝ обеща, че ще е вкъщи за празничната вечеря и за да я приспи.

Освен Джазмин Скалата има още две дъщери – 3-годишната Тиана от брака си с Лорън и 20-годишната Симон от брака си с бившата съпруга Дани Гарсия.

Миналия месец в епизод от предаването Today актьорът сподели как Джазмин обича да представя известния си баща на неговите фенове. Момиченцето постепенно разбрало, че живее с холивудска звезда, която всеки познава и затова започнало да се възползва от това. Затова сега, когато двамата са в парка и Джазмин забележи, че някой гледа втренчено в баща ѝ, тя хваща ръката му и го завежда при любопитния фен. „Веднъж ме дръпна към едно семейство и им каза, че аз съм баща ѝ. Просто беше невероятно“, споделя Скалата през смях.

През юни пък Джонсън разкри и какво е чувството да бъде баща на три момичета. Според него, най-важното, което мъжът в къщата може да направи, е да бъде постоянно до дъщерите си и да ги подкрепя във всяка тяхна крачка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари