IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Баща за пример: Дуейн Джонсън лакира ноктите на 3-годишната си дъщеря

2 октомври 2021 21 00

Актьорът обича да угажда на момичетата си

Снимка: Getty Images

Дуейн Джонсън – Скалата прави всичко, което 3-годишната му дъщеря Тиа иска от него.

В неделя 49-годишният актьор сподели мил кадър в социалните мрежи, на който се вижда как лакира ноктите на малкото си момиченце докато то се усмихва широко към камерата. Джонсън седи на малък стол, а дъщеря му е сложена на висока маса и е дала ръка на баща си, който внимателно лакира всеки един нокът. Оказва се, че Скалата е добре подготвен за часа по маникюр, тъй като около него се виждат лакочистител, памучни тампони и лак.

„Тя много добре знае кой е най-добрият маникюрист в града. Поне тези динозавърски ръце са подходящи за нещо“, написа Дуейн под снимката. Приятели и фенове на актьора веднага го поздравиха за това, че отделя от времето си да обърне внимание на дъщеря си. „О, радостта да бъдеш баща на момиче. Това са златни години“, „Надявам се утре да те видя с маникюр в стил Скалата“, „Баща за пример“, са само част от коментарите под кадъра.

През юни актьорът, който е баща и на 5-годишната Джазмин и 20-годишната Симон, говори откровено за живота си като женски татко. Според него, най-важното нещо, което един родител може да направи за децата си, е просто да бъде до тях във всеки един момент. „Просто трябва да слушаш и да бъдеш по-мил, по-спокоен. Това наистина ми даде възможността да разреша всеки един проблем за децата ми“, казва той пред People.

Джонсън признава, че заедно със съпругата си Лорън Хашиан се опитват да отглеждат двете си дъщери, Симон е от бившата му съпруга Дани Гарсия, в обстановка без ограничения. „Можеш да правиш каквото си искаш и можеш да постигнеш каквото си искаш“, категоричен е той.

Скалата често споделя снимки с най-малките си момичета, печелейки симпатиите на всички потребители в социалните мрежи. В началото на пандемията от коронавирус той показа клипче, на което учи дъщеря си как да мие правилно ръцете си, за да се предпази от заразяване.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари