IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дуейн Джонсън – Скалата: Ако хората го искат, ще се кандидатирам за президент

13 април 2021 14 50

Според онлайн проучване, близо 46% от американците ще гласуват за него

Снимка: Getty

Новият президент на САЩ, Джо Байдън, може и да встъпи в длъжност преди едва четири месеца, но вече има опонент за следващите избори. И тук не говорим за опитен политик или член на Сената, а за личност от развлекателната индустрия.

След като Доналд Тръмп доказа, че един бизнесмен може спокойно да влезе в Белия дом и да остане там четири години, сега е ред на Дуейн Джонсън – Скалата да опита своя късмет. Преди няколко дни онлайн проучване разкри, че близо 46% от американците биха гласували за бившия кечист, ако той реши да се кандидатира за президент. Малко по-късно Скалата благодари за подкрепата и разкри дали има политически амбиции.

Той даде интервю пред Sunday Today, където потвърди желанието си да стане президент и не отхвърли възможността да влезе в политиката. „Имам цел да обединя страната и смятам, че ако достатъчно хора го искат, ще го направя“, казва Джонсън в кратък клип. Актьорът не уточни коя точно партия ще представлява, ако някога започне кампанията си за Белия дом.

Звездата благодари на всичките 46%, които са заявили подкрепата си към него. Публикувайки снимка на статията, в която са показани резултатите, той заяви, че се чувства „горд и поласкан“ от доверието. Допълни, че ако наистина стане така, че някога е новият президент на Съединените щати, ще служи с удоволствие на всички граждани.

Това е поредната звезда, която обявява своите политически амбиции. Всички знаем за неуспешния опит на Кание Уест да влезе в политиката, като кампанията му по-скоро беше приета за шега, отколкото за нещо по-сериозно. Наскоро Матю Макконъхи пък заяви, че може да се кандидатира за губернатор на Тексас. Скоро след това и трансджендър звездата Кейтлин Дженър, известна като бащата на Кайли и Кендъл Дженър, намекна, че може да си пробва късмета в изборите за губернатор на Калифорния.

Дали скоро Америка ще се сдобие с управляващи, идващи директно от Холивуд и риалити предаванията, остава да разберем.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари