IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дуейн Джонсън, това ти ли си?

2 септември 2021 17 50

Актьорът има двойник в лицето на полицай Ерик Фийлдс

Снимка: БГНЕС

Дали Дуейн Джонсън-Скалата не е зарязал Холивуд и е започнал работа в полицията в Алабама?

Този въпрос си задаваха феновете му по целия свят, след като в социалните мрежи се появи снимка, на която Скалата е облечен в полицейска униформа и позира до един от автомобилите на службите на реда. Оказва се обаче, че човекът на снимката не е Дуейн Джонсън, а патрулен лейтенант Ерик Фийлдс, който се сдоби с огромна слава само за ден. Снимката му събра повече от 13 хиляди харесвания и дори спечели вниманието на саммия Дуейн Джонсън.

"О, Боже! Еха. Човекът от ляво е много по-готин", написа Скалата в Туитър, споделяйки колаж, на който е сложил своя и снимка на Ерик Фийлдс. И двамата са заснети със слънчеви очила, които са идентични, но актьорът позира без тениска докато е на риболов, а полицаят е с униформата си. Скалата добави, че иска някой ден да пие текила с Ерик и да чуе всичките му истории, в които хората са се припознавали. "Знам, че имаш много от тях". 

Приликата между Скалата и Ерик беше показана във Фейсбук преди две седмици, когато мъж е поискал да се срещне с полицая, който прилича на Дуейн Джонсън. Фийлдс е бил трогнат от молбата и е отишъл да се снима с мъжа, а снимката беше публикувана в официалния профил на шерифския отдел на окръг Морган в Юта. "Тайлър е един от многото работници, които се трудят непрестанно и за мен беше чест да се срещна с него и неговите колеги", написа Фийлдс. Кадърът събра повече от 3000 хиляди харесвания само за няколко часа.

Ерик работи в полицията от 17 години и споделя, че не за първи път го бъркат със Скалата. "Казвали са ми, че приличам на детето на Скалата и Вин Дизел. Приемам такива шеги. Забавни са. Даже съм поласкан. Можеше да ме оприличават на по-лоши хора", казва той пред Al.com. Фийлдс е работил в затвора, в отдел "Разследвания", в отдел за специални жертви и деца, застрашени от наркотици. Издигайки се в редиците, за да стане лейтенант, той вече надзирава тактическата подготовка и служи като инструктор по огнестрелно оръжие. 

Отвъд приликата му със Скалата, Ерик казва, че се възползва от всяка възможност да се свърже с обществеността в Морган. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари