IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Марая Кери сподели сладка снимка с младото си гадже

21 декември 2021 09 00

Поп дивата замина в Аспен за празничния сезон

БГНЕС

БГНЕС

Марая Кери сподели в своя Instagram акаунт сладка снимка с младото си гадже Брайън Танака, която илюстрира как двамата заминават с частен самолет на своята ежегодна ваканция за коледните празници.

Вижда се, че Марая, която е една от музикалните емблеми на най-вълшебния сезон в годината, е готова да забави темпото и да прекара известно време с любимите си хора. Кери и дългогодишната ѝ любов Брайън са се отправили на зимна почивка в любимия курорт на звездата – Аспен, Колорадо.

52-годишната изпълнителка на хита „All I Want For Christmas Is You“ и 38-годишният хореограф са заедно от 2016-та година и макар рядко да споделят свои снимки заедно, връзката им, всъщност е учудващо стабилна и щастлива.

През 2020 г. Танака заяви, че отношенията му с певицата са „най-великото нещо в живота му“.

Заедно с Марая и Брайън за Аспен са заминали и 11-годишните близнаци на певицата от брака ѝ с водещия Ник Канън – Марокан и Монро. Наскоро тя каза пред списание US Weekly, че през годината има натоварен работен график, но затова пък по време на празниците се фокусира изцяло върху своето семейство.

Марая е споделяла, че Коледа е много специален празник за нея и че тя прави всичко възможно тези няколко дни да са изключително запомнящи се за нейните деца, защото на нея това ѝ е липсвало като дете. „Имам нужда децата ми да знаят, че Коледа е голяма работа, но че не всеки има възможност да я празнува подобаващо. Аз също не съм израснала с подаръци. Случвало ми се е да получа увит в хартия портокал. Затова някак обичам да правя празниците на децата страхотни... Харесвам коледната сутрин, когато те разопаковат подаръците си. Много е забавно. Наистина няма подобно усещане.“

Поп дивата изненада феновете си и тази година като им подари нова коледна песен, а именно: Fall in Love at Christmas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey)

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари