IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Съпругата на Крис Нот отговори на обвиненията в сексуален тормоз

22 декември 2021 10 40

Може ли актьорът да последва съдбата на Кевин Спейси...

Снимка: БГНЕС

Крис Нот има всички шансове да прекара Коледа далеч от семейството и приятелите си. Срещу актьора бяха повдигнати поредица от обвинения за сексуален тормоз. Една от трите предполагаеми жертви дори цитира негово изказване, че моногамията не е нищо повече от преструвка, дори и в брака. Очевидно това твърдение е било последната капка за съпругата на Нот, Тара Уилсън, с която отгледаха две деца: 13-годишния Орион и едногодишния Кийтс.

„Той наистина може да не е моногамен, но жена му не е знаела за това – каза семеен приятел. – Ако е така, Крис е много виновен пред нея. Тара сега е в Лос Анджелис и не се чувства добре, тя е много разстроена.“ Имайте предвид, че в момента актьорът изпитва трудности не само в личния си живот, но и в работата – миналия петък агенция A3 Artists прекрати договора с него.

На свой ред Крис отрича всички обвинения. Според източника той бил „напълно объркан и поразен“ от случилото се. Също така близките на актьора отбелязват, че е твърде рано да се правят окончателни заключения и да се сложи край на личността на Нот.

„Всяка история има две страни и хората трябва да помнят това и да не съдят в разгара на момента“, каза близък до актьора източник.

„Крис, когото познавам, не е Крис, какъвто тези жени го описват. Всичките му приятели са на негова страна. Да, той обича да флиртува, но той не е негодник. Той не е Уайнщайн. Вярвам му и мисля, че се е случило недоразумение.“

Но докато се разбере дали е недоразумение или истина, Крис Нот следва съдбата на Кевин Спейси, на когото подобни обвинения му струваха актьорската кариера. Звездата спря участието си в хита „Къща от карти“, а сега стана ясно, че и Нот е отстранен от телевизионния сериал „Закрилникът“. Universal Television, продуцентската компания, която стои зад проекта на телевизия CBS излезе с изявление: „Крис Нот вече няма да се снима в нови епизоди на сериала „The Equalizer“, заповедта влиза в сила незабавно“. Уточнява се, че актьорът ще се появи в още един епизод, който вече е финализиран.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари