IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Маркъл може да бъде призована да свидетелства по делото на принц Андрю

5 януари 2022 08 40

Тя може да знае нещо, което да помогне

Снимка: БГНЕС

Скандалът около принц Андрю, който беше обвинен в сексуален тормоз, причини много неприятности на кралското семейство. Меган Маркъл също беше въвлечена в неприятна ситуация. Адвокатът на предполагаемата жертва на изнасилване Дейвид Бойс заяви, че иска да доведе херцогинята на Съсекс в съда като свидетел.

На 4 януари ще се проведе заседание по възраженията на адвокатския екип на принц Андрю срещу исковата молба. И ако съдът отхвърли молбата, тогава в случая ще бъдат включени свидетели, включително Меган. Това съобщава Daily Mail.

„Тя е имала доста близки отношения с принц Андрю в миналото и може би знае нещо, което ще помогне на съдията“, каза адвокатът. Освен това Маркъл вече е в САЩ, а делото на принц Андрю ще бъде разгледано в американския съд.

Припомняме, делото във Федералния окръжен съд на Ню Йорк е заведено от американката Вирджиния Джуфре. За херцогинята на Съсекс ще бъде по-лесно да стигне дотам, отколкото за друг член на кралското семейство. Но решението все още не е окончателно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари