IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Оливия Мън сподели първа снимка на сина си

29 декември 2021 14 50

Актрисата разкри и името на първородното си дете

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Оливия Мън и Джон Мълейни искат да запознаят целия свят с първородния си син!

41-годишната актриса и 39-годишният комик споделиха първи снимки на новороденото си дете, разкривайки и името му. По случай коледните празници гордите родители решиха да зарадват феновете си, показвайки как синът им спи, увит в топло одеяло. Двамата споделиха идентични снимки в профилите си в Instagram.

„Моето златно момче. Малкълм Хийп Мълейни. Весели празници“, написа Мън. Приятелят ѝ Джон също сподели снимка на спящия си син, но беше доста по-обширен в думите си. „Запознайте се с Малкълм Хийп Мълейни. Той има целия живот пред себе си. Все още дори не е опитал газирана напитка. Много съм влюбен в него и всичко, което притежава. Весели празници“, написа комикът.

Новината за бременността на Мън беше обявена от Мълейни по време на гостуването му в шоуто на Сет Майърс през септември. „В момента съм в красива връзка с невероятен човек... и ще имаме бебе заедно“, каза той в края на лятото. Допълва, че Оливия и бебето са му помогнали да се възстанови, след като прекара известно време в рехабилитационна клиника, за да се бори със зависимостите си.

Пред списание People Оливия сподели през септември, че е много развълнувана от факта, че ще става майка. Тогава актрисата все още не знаеше пола на бебето и заяви, че с Джон се чудят дали да го разберат преди или по време на раждането. „В момента си почивам и ям правилните храни. Приятелите ми ми дават страхотни съвети. Това ме държи в равновесие“, признава тя. Допълва, че това, което ѝ е помогнало най-много по време на бременността, е съветите да не се сравнява с другите бременни жени.

По това време майката на Мън вече се е подготвяла да става баба, като е започнала да плете играчки за бъдещия си внук. Това доста е успокоявало Оливия, която споделя, че по този начин е почувствала още повече бременността си и е повярвала, че това наистина се случва и на нея.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари