IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Цели за 2022 година: Дрю Баримор поставя себе си на първо място

31 декември 2021 08 30

Актрисата сподели, че започва да се грижи по-добре за здравето си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

В навечерието на 2022 година всеки от нас започва да обмисля какви цели да си постави за следващите 12 месеца. Едни ще искат да отслабнат, други да намерят любовта, трети ще се целят в професионално развитие, а четвърти ще погледнат към повече пътешествия. Дрю Баримор обаче е решила да загърби всичко това и да отдаде нужното внимание на нещо много по-важно – психичното здраве.

46-годишната актриса сподели съобщение в социалните мрежи, с което разкри какви са плановете ѝ за 2022 година. Тя публикува снимка на кантар, върху който няма изписани цифри, а е залепено жълто листче, на което пише „Кажи нещо мило на себе си“. Очевидно Баримор няма да се притеснява толкова много за килограмите през следващите месеци, а по-скоро ще се опита да приеме здравословния баланс между фигура и психично състояние.

„Смисълът на благополучието за мен е психичното здраве! Изтощена съм от работа. Не ми пука какво казват числата. Но се чувствам подута, защото ям само боклуци. Спя твърде малко. Работя твърде много. Имам една седмица почивка и смятам да променя всичко това!“, пише Дрю. Тя добави, че има нужда да презареди батериите, като си взима почивка от всичко и ще се фокусира върху създаването на позитивни промени в живота си.

„Сега знам, че когато се завърна към балансирането на работа и отглеждането на деца, най-вероятно няма да мога да живея толкова здравословно. Но е чудесно да направя всичко, което ми е възможно през тази седмица, за да видя какво мога да премахна от себе си“, пише още звездата. Тя ще се фокусира върху здравословното хранене, медитацията, разходките и балансирането на живота.

Според Баримор, това ще бъде забавно приключение, в което ще види дали може да се грижи за себе си и да поставя благополучието си на първо място.

Това не е първият път, в който актрисата споделя, че има проблеми с балансирането на здравословно психично състояние. По-рано през месеца тя разкри, че е трезва от две години и половина, като се е борила със зависимостта си, без да я оповестява пред медиите или в социалните мрежи. „В един момент разбрах, че това не подхожда на мен и на моя начин на живот“, категорична е Баримор.

Какви ще са резултатите от плановете на Дрю, остава да разберем.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари