IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джейн Сиймур показва перфектната си фигура на плажа в Тайланд

7 януари 2022 10 50

Актрисата от „Д-р Куин Лечителката“ сякаш е повелителка на слонове

БГНЕС

Колко жени на 70 могат да се похвалят с перфектно тяло и да сложат бански без никакви притеснения? Този въпрос провокира Джейн Сиймур, която избра Тайланд за посрещането на Нова година. Наред с концерта на Андреа Бочели и лъскавия тоалет, тя показа, че човек трябва да цени малките неща в живота, които ни карат да се усмихваме всеки ден.

Звездата от популярния сериал „Д-р Куин Лечителката“ сподели с последователите си в социалните мрежи, че си е изкарала страхотно в селище за слонове.

„Наистина са величествени и красиви създания!“, казва тя, определяйки животните като нейните нови приятели.

На снимките и видеата, качени от актрисата, тя носи цял бански в черен цвят, който ѝ стои страхотно. А по изражението на лицето ѝ можем да съдим, че общуването със слониците определено ѝ е подействало положително.

Сиймур споделя още, че на въпросното място намират убежище слонове, които са били подложени на насилие.

„Всеки един от тях има своята тежка история. Те са свободни да обикалят из джунглите, без езда и пръчки. Това е страхотна етична програма, основана на свободата на избор и храна! Прекарахме страхотно време, докато ги галихме и дори им направихме хубава кална вана и душ!“, завършва разказът на актрисата.

„Когато нещата те смачкат, винаги гледай нагоре!“, казва Джейн в началото на 2022 г. И пожелава много здраве, щастие, любов и успехи на почитателите си.

В края на 2021-а жената, на която всички казват д-р Куин Лечителката, се събра със свои колеги от сериала, направил я известна. Тя прегърна отново мъжа, изиграл Съли, както и други двама, с които е работила на снимачната площадка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари