IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Синът на Арнолд Шварценегер се стопи

7 януари 2022 10 40

Кристофър Шварценегер е с драстична промяна във външния си вид

Патрик, Кристофър, Катрин и Кристина с майка си Мария Шрайвър; Getty Images

Патрик, Кристофър, Катрин и Кристина с майка си Мария Шрайвър; Getty Images

След Адел, Ребъл Уилсън и Джона Хил, най-малкият син на Арнолд Шварценегер – Кристофър може да се похвали със значителна загуба на тегло.

Наскоро 24-годишният звезден наследник се появи в Ню Йорк с майка си Мария Шрайвър и жълтите медии веднага публикуваха папарашки снимки на дуото, коментирайки впечатляващата метаморфоза на Кристофър, който буквално се е стопил.

Самият Арнолд е коментирал в своя Instagram акаунт промяната в храненето и здравословния начин на живот на Кристофър, което датира от началото на 2020 г. Допреди няколко години най-малкият син на холивудската екшън звезда беше с голямо наднормено тегло, но явно всичко това е минало и Кристофър е отворил нова страница в живота си.

Макар че Кристофър е роден в семейство, което винаги е било в светлините на прожекторите и за разлика от по-големите си брат и сестра – Катрин и Патрик Шварценегер, които са публични личности, той все пак предпочита да живее по-далече от очите на обществеността.

Кристофър не е особено активен и в социалните медии и за него се знае малко като например, че е завършил университета в Мичиган през май 2020 г. – важна стъпка в живота му, която го е мотивирала да влезе във форма и да води по-здравословен начин на живот.

„Той си постави за цел да стане здрав за дипломирането си и се придържа към това“, каза източник, близък до сина на Арнолд пред сайта HollywoodLife.

„Той започна да тренира и да подбира по-умно храната си. Той беше далеч от семейството си в продължение на няколко години, докато учеше в колежа, но сега порасна и е готов да се грижи по-добре за себе си“, допълва източникът.

Според източника Кристофър не е преследвал идеята за „бърза диета“, за да започне да отслабва, а вместо това просто се е разделил с нездравословната храна и започнал да тренира по-редовно.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари