IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Хари и Меган Маркъл търсят жилище във Великобритания?

15 януари 2022 16 30

Херцозите на Съсекс вече търсели купувачи за дома си в Калифорния

Снимка: БГНЕС

Принц Хари и Меган Маркъл се преместиха в Съединените щати преди около година и половина. Изглеждаше, че животът им се подобрява, но наскоро се появиха слухове за завръщането на съпрузите във Великобритания. Кралският експерт Нийл Шон каза, че херцогът и херцогинята на Съсекс вече търсят жилище в Лондон.

„Според един много добър източник Хари и Меган са почти напът. Но по-важното е, че те търсят къща на вторичния пазар на недвижими имоти“, каза експертът. Причините за евентуалното преместване на двойката не са напълно известни. Някои обаче предполагат, че на съпрузите липсват елементи от бившия кралски живот. Това отчасти е причината те да инвестират в недвижими имоти в Обединеното кралство.

Принц Хари и Меган също търсят купувачи за дома си в Калифорния, според запознати. „Наистина мисля, че на Хари му е скучно. Не непременно от предишния му живот в Англия, но със сигурност от елементите на това, което му харесваше от живота тук. Това не означава, че той иска да се върне и да живее под знамето на кралското семейство, но иска да направи нещо много подобно на това, което направи принц Чарлз. Той има официално местожителство в Лондон, а също така притежава Highgrove House в Глостършир, Burkhall в Шотландия и Luynewermud в Уелс“, каза източникът.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари