IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Камелия – едно огън момиче на 51

12 януари 2022 08 40

Фолкпевицата призна, че ходи на вокален педагог

IStockphoto

IStockphoto

Камелия навърши 51 и по този повод изненада феновете си с нова песен. В навечерието на нейния рожден ден, фолкпевицата, изпяла „Огън момиче“, сподели, че през последните 15 години тя не пее на плейбек и продължава да се учи, за да бъде по-добра на сцената.

„Толкова ми е хубаво, усмихнато и радостно, че ви подарих песен, а вие ми дарихте толкова любов и емоции… Благодаря ви! Обичам ви!“, написа тя и сподели една от визиите си в клипа към „Двама непознати“.

По думите на Камелия, тя продължава да се притеснява, когато излезе пред публика. Ето защо се опитва да се концентрира максимално и избягва адреналина, който я кара да блокира.

„Направих възпаление и се научих да пея с диафрагма. В момента ходя на вокален педагог, който ме учи на лекота в пеенето и неща, които отговарят на съвремието“, призна тя пред Нова тв.

Преди да почерпи за своя рожден ден, певицата отбеляза в социалните мрежи, че с нейната половинка Цветин са заедно от 24 години.

„Пътят не е лесен, но вървят ли двама, страшно няма. Честита годишнина, ЛЮБОВ“, написа тя, показвайки мъжа до себе си.

През изминалата година Камелия провокира своята публика с пластичните корекции по лицето си. След смяната на носа, тя предизвика множество критики за това, че е поредната звезда, която се е обезличила.

„Никога не съм прекрачвала границата, да стоя пошло и вулгарно. Това е вътрешна хигиена“, споделя още тя.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари