IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пенелопе Крус за любовта към Салма Хайек и истинското им приятелство

14 януари 2022 18 00

Актрисата споделя, че още в деня на запознанството им колежката й я е поканила в дома си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Пенелопе Крус е почувствала специална връзка със Салма Хайек още в момента, в който е кацнала в Лос Анджелис.

По време на гостуването си в шоуто на Елън Дедженеръс, 47-годишната актриса казва, че дългогодишното ѝ приятелство с Хайек започнало, когато колежката ѝ я е взела от летището, след като Крус пристига в Ел Ей за първи път. По това време двете само са разговаряли по телефона, но никога не са се срещали. Въпреки това Салма е направила всичко възможно, за да може бъдещата ѝ приятелка да се чувства по най-добрия начин.

„Пристигнах тук за два месеца и не познавах никого. Тя ме взе и ми каза, че няма да ме остави в хотел, а ще отседна в нейния дом. Каза ми, че в началото винаги е трудно и ще се чувствам самотна, затова ме приюти“, спомня си Пенелопе. Тя веднага приема офертата и останалото е холивудска история.

Пенелопе Крус

Снимка: Getty Images

Като почти всеки човек, пристигнал в непознат и голям град, Крус е била доста изплашена от Калифорния. Тя дори е отишла да спи заедно с Хайек, за да се успокои. „По средата на нощта дори съм държала ръката ѝ. Сигурно съм сънувала нещо страшно, не знам“, казва актрисата пред Елън.

„Беше невероятно как човек, когото не познавам – чувала съм го само по телефона – дойде да ме вземе от летището и не ме остави в хотел. Много я обичам“, допълва Крус. По думите ѝ, Хайек и до днес продължава да се държи по същия начин и да се грижи за приятелите си.

Оттогава двете дами са изключително близки. В началото на интервюто пред Елън, Пенелопе сподели, че наскоро е завела децата си в дома на Хайек, където те са се запознали и са хранили домашната ѝ сова. „Когато ми каза, че има такова животно, бях изненадана. Когато бях малка, съседът на баба имаше сова и аз бях много изплашена от нея, но пък винаги исках да отида и да я видя“, разказва актрисата.

Пенелопе Крус

Снимка: Getty Images

Сега дъщеря ѝ изпитва същия страх, но все пак е нахранила совата на Хайек. „Преживяването беше леко травматизиращо за нея“. Пенелопе има две деца от съпруга си Хавиер Бардем – 8-годишната Луна и 10-годишния Леонардо.

Новият филм на Крус „355“ вече може да бъде гледан в кината.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари