IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Синът на Били Боб Тортън за специалната си връзка с Анджелина Джоли

18 януари 2022 09 00

Двамата актьори бяха женени от 2000 до 2003 година

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Хари Джеймс Тортън все още пази място в сърцето си за Анджелина Джоли.

Почти 20 години след раздялата на баща му Били и 46-годишната актриса, 27-годишната риалити звезда казва пред Entertainment Tonight, че бившата ми мащеха все още се сеща за него по празниците. „И до днес тя ми изпраща подарък за Коледа всяка година и разни други неща. Не говоря с нея всеки ден, но понякога се чуваме“, казва още Хари.

Хари е син на Били Боб Тортън и бившия модел на Плейбой Пиетра Дон Черняк. Двамата бяха женени от 1993 до 1997 година, а по-късно актьорът се жени за Анджелина Джоли. Бракът им обаче издържа само три години, като разводът идва през 2003-а.

Анджелина Били

Анджелина Джоли и Били Боб Тортън. Снимка: Getty Images

Преди известната двойка да се раздели, Хари казва, че Джоли постоянно е намирала начини да забавлява него и братята и сестрите му. „Всяка седмица ни водеше да къмпингуваме. Наемаше голяма каравана и тръгвахме на пътешествие“, спомня си той, отбелязвайки, че актрисата е била доста готина. Всички малчугани са я смятали за изключително забавна личност и по думите на Хари, постоянно са се смеели с нея.

След развода си с Тортън, Джоли започва връзка с Брад Пит. Двамата се женят през 2014 година, но се развеждат две години по-късно. Заедно имат шест деца, от които три са осиновени. В момента Анджелина е сама, но Били Боб Тортън намира любовта в очите на Кони Англанд, която е шестата му съпруга. Той има четири деца, включително и Хари.

В момента Хари се снима в Relatively Famous: Ranch Rules. Програмата проследява децата на осем звезди, които заменят бляскавия живот с работа в ранчо. Другите участници са Джазмин – дъщерята на Мартин Лорънс; Майлс – синът на Шакил О'Нийл; Еби – дъщерята на Easy-E; Тейлър – дъщерята на Дейвид Хаселхоф; Редмън – синът на Рей Паркър-джуниър; Остин – синът на Били Гън и Хана Хиралдо – дъщерята на Пат Бенатар и Нийл Хиралдо.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари