IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селин Дион отменя концерти заради медицински проблеми

17 януари 2022 14 50

Изпълнителката прекъсна всичките си изпълнения в Северна Америка

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Селин Дион си взима почивка от сцената, за да се възстанови от медицински проблеми.

Носителката на пет награди „Грами“ отмени оставащите си концерти в Северна Америка от турнето Courage, които бяха насрочени от 9 март до 22 април. Според официалното изявление, Дион страда и в момента е лекувана заради „сериозни и постоянни мускулни спазми“. Звездата допълни, че всяко едно шоу изисква огромна подготовка и именно затова решението за отмяна се взима толкова рано.

„Наистина смятах, че ще се оправя досега, но явно ще трябва да бъда по-търпелива и да спазвам режима, който лекарите ми предписаха“, пише още Селин. Благодари на всички фенове за милите и окуражаващи думи и заяви, че няма търпение отново да се върне на сцената. Изпълнителката не сподели точно от какво са причинени мускулните ѝ спазми и какво лечение са предписали лекарите. Засега е ясно, че концерти през март и април няма да има.

Досега Дион е направила 52 концерта в Северна Америка, като турнето ѝ беше спряно през март 2020 година заради началото на пандемията. То ще бъде подновено през май тази година с изпълнения в Европа и Близкия изток.

През ноември Селин вече отмени изпълненията си в Лас Вегас, които трябваше да бъдат в чест на отварянето на залата The Theatre в хотел Resort World. Причината тогава отново беше мускулни спазми, които я възпрепятствали от качване на сцената. Още по това време Дион трябваше да започне лечение и да бъде под постоянно наблюдение на лекарски екип.

Преди година канадската певица изрази огромното си вълнение отново да се завърне към концертите след повече от десетилетна почивка. Турнето ѝ започна през април 2019 година, а през ноември 2019 година излезе и новият ѝ албум Courage. Той и едноименната песен в него са вдъхновението за името на световното турне.

„Време е за промяна; време е да се завърна на пътя. Толкова много хора дойдоха при нас, но сега наистина мислим, че е време ние да отидем и да ги видим. Нямам търпение да направя световно турне“, каза Дион по време на живо излъчване във Фейсбук.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари