IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хейли и Джъстин Бийбър предизвикаха слухове за раздяла

18 януари 2022 15 00

Двойката не била виждана заедно през последната седмица

Снимка: БГНЕС

Слуховете за раздялата на Хейли и Джъстин Бийбър сериозно разтревожиха феновете. Причината за тези спекулации беше, че двойката не е била виждана заедно повече от седмица. Както се оказа, през цялото това време папараците ги наблюдаваха внимателно, но не успяха да направят съвместен кадър на съпрузите.

Феновете стигнаха до заключението, че влюбените прекарват време разделени. Освен това те забелязаха, че Джъстин пуска противоречиви публикации напоследък. Наскоро певецът сподели плашещ пост, в който се обърна към Господ. Възможно е по този начин да загатва за емоционалните си преживявания.

Струва си да се отбележи, че това не е първият път, когато феновете обсъждат проблеми в отношенията на двойката. Хейли многократно е потискала подобни спекулации. Тя не отрече, че в самото начало на романа им не всичко е било гладко, но сега, според нея, тя и Джъстин се подкрепят във всичко.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари