IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бивш агент на ФБР: Бащата на Бритни е следял какво се случва в спалнята ѝ

20 януари 2022 17 50

Според разследващия, Джейми Спиърс е поставил тайни записващи устройства

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Частен изследовател и бивш агент на ФБР заключи, че Джейми Спиърс е записвал дъщеря си Бритни Спиърс докато тя е била в спалнята си.

Адвокатът на Бритни, Матю Росенгарт, подаде декларация в съда от Шерине Ебади, в която се твърди, че бившият агент на Федералното бюро на САЩ потвърждава, че Джейми е инструктирал охранителната агенция Black Box да постави тайни записващи устройства в спалнята на дъщеря му.

Ебади, която сега е асоцииран управляващ директор в практиката за съдебни разследвания и разузнаване на Krool Associates, която беше назначена от адвокатите на Бритни, каза, че е направила заключението въз основа на разпит с Алекс Власов – бивш служител на Black Box Security. Той е и човекът, който първоначално направи разкритието пред New York Times още миналата година.

По това време адвокатите на Джейми отговориха на точни въпроси от вестника, казвайки, че всичките действия на клиента им са били в описаните му правомощия, които е получил при попечителството над Бритни и нейните имущества. „Действията му бяха направени със знанието и съгласието на Бритни, нейния адвокат и/или съда“, допълват адвокатите.

В последните документи, подадени от Матю Росенгарт, Ебади обяснява, че самата тя е разпитала Власов в хотел Бел Еър в Лос Анджелис. Тя е била притеснена от твърденията, които са били отправени за нарушаване на личното пространство на Бритни. „Потвърдих това, което се казва в репортажа на Times за обширните усилия за наблюдение от страна на г-н Спиърс, включително за комуникацията на г-жа Спиърс с адвоката ѝ и лични разговори в нейната спалня“, казва тя, като дописва, че Власов е много достоверен източник.

Фирмата Black Box вече е подслушвала телефона на Бритни, когато Власов е започнал работа през 2012 година. Според Ебади, тя лично е разгледала комуникациите на Алекс, които показват наблюдението от страна на фирмата. „Black Box изначално е отговорна за предлагането на тайно подслушвателно устройство да бъде поставено в спалнята на г-жа Спиърс, но г-н Спиърс одобрява идеята и позволява инсталацията“, казва агентът въз основа на разговори с Власов.

Тя допълва, че служителите на фирмата са поставили устройствата, залепяйки ги с тиксо зад мебелите, за да не се виждат. Те също така са добавили втора батерия, която да осигури по-дълъг период на записване.

„Комуникация между г-жа Спиърс и личния ѝ адвокат, назначен от съда, Сам Ингхам са били сред личните разговори, които Black Box и г-н Спиърс са слушали. Г-н Власов ми каза, че г-н Спиърс е бил доста заинтересуван от разговорите между дъщеря му и адвоката ѝ, като е искал чести рапорти за това какво се е казало. Подслушването на г-жа Спиърс е продължило до 2020 година, когато Black Box са казали на г-н Власов да спре наблюдаването на комуникацията между адвокат и клиент“, пише още Ебади.

Власов обаче казва, че подслушването на телефона на Бритни не е спряло чак до началото на 2021 година. Според доклади, Black Box е получила около 6 милиона долара, които били заплатени от сметките на изпълнителката.

Засега няма коментар от Бритни или от баща ѝ.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари