IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Несполуки в любовта: Памела Андерсън се развежда с четвъртия си съпруг

24 януари 2022 15 00

Двойката живя заедно една година

Снимка: БГНЕС

Звездата на „Спасители на плажа“ Памела Андерсън се развежда за четвърти път, според представител на актрисата. Памела Андерсън се омъжи за своя бодигард Дан Хейхърст на Бъдни вечер 2020 г. Връзката им започва през септември същата година, 7 месеца след като актрисата се раздели с Джон Питърс. След сватбата младоженците се установяват в Канада.

„Те са били заедно по време на пандемията“, споделя източникът. „Тя [е много щастлива и (Дан Хейхърст) ѝ помага да ремонтира дома си на остров Ванкувър.“

Според самата Памела романът им започнал, когато Дан работел за нея. Отначало те се подкрепяха по време на изолация, а след това решиха да не напускат. „Приятно е да си с истински мъж, който наистина може да смени крушка. Той е сръчен – това е ново за мен“, призна актрисата.

Но сега друг източник, близък до звездата разказва пред Page Six: „Дан се оказа неподходящ за Памела – тъй като стана груб и не я подкрепяше. Те се опознаха по-добре и Памела осъзна, че Дан всъщност не е „единственият“, заявява източникът.

За Андерсън това беше четвърти брак. Тя се омъжи за барабаниста на Mötley Crüe Томи Лий през 1995 г., но се разведоха три години по-късно. Бившите съпрузи оставиха двама сина: Брандън Томас и Дилън Джагър.

По-късно актрисата се съгласи с предложението на Кид Рок, с когото се раздели през 2006 г. След това тя два пъти става съпруга на продуцента Рик Соломон – те се ожениха през 2007 и 2013 г. И в двата случая връзката със Соломон се разпадна за по-малко от година.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари