IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Година след появата на сина им Ема Робъртс и Гарет Хедлънд се разделят

24 януари 2022 18 00

Актьорът пък беше арестуван за пиянство

Getty Images

Getty Images

Гарет Хедлънд беше арестуван за пиянство на обществено място, ден след като беше обявено, че той и актрисата Ема Робъртс са се разделили. Съобщава се, че в събота вечер 37-годишният актьор е бил задържан от полицията, в заведение в окръг Франклин, Тенеси.

Новината за ареста на актьора от „Троя“ идва ден след като списание People написа, че Гарет и Ема са сложили край на 3-годишната си романтична връзка преди няколко седмици, след като месеци наред отношенията им са били обтегнати. Само преди месец двамата отпразнуваха заедно първия рожден ден на сина си Роудс. „Тъжно е, че се разделят, но те ще направят всичко възможно да отгледат детето заедно“, казва източник, близък до бившата двойка пред изданието.

30-годишната племенница на Джулия Робъртс и дъщеря на Ерик Робъртс започна да излиза с Хедлънд през март 2019 г., а детето им се роди през декември 2020 г. Според много източници Хедлънд се е постарал да бъде партньор за пример и е подкрепял много Ема по време на бременността ѝ, която беше в разгара на пандемията от COVID-19.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Roberts (@emmaroberts)

 

„Да имаш новородено в пандемията беше много по-трудно, отколкото всеки от тях очакваше. Гарет много се стараеше с бебето, докато Ема се възстановяваше след раждането“, разкрива източникът. Слуховете, че двамата са пред раздяла се появиха в края на миналата година, когато те обявиха за продажба своя общ дом в Лос Анджелис. Освен това Ема и Гарет нямат обща снимка от пролетта на миналата година. Днес пък Гарет обяви в Instagram, че пуска първия си сингъл The Road, който е посветен на раздялата му с Ема.

В дебютната песен на Гарет се пее: „4000 мили, за да бъда неподвижен / Заслужаваше ли си / Казах ти сбогом и също, че те обичам / Знам, че ме чу. Но пътят има посоки / Да ти отнеме неща, които познаваш / Пътят има посоки / Да кажеш, че ще останеш, но да си тръгнеш / Пътят има посоки да правиш грешки.“

Преди връзката си с Гарет, Ема имаше дълги романтични отношения с актьора Еван Питърс. Хедлънд пък е имал връзки с актрисите Лейтън Мийстър, Кирстен Дънст и Даян Крюгер.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Roberts (@emmaroberts)

 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари