IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бела Хадид разказа за алкохолната си зависимост

25 януари 2022 14 50

Звездата е трезва от шест месеца

Снимка: БГНЕС

Бела Хадид коментира откровено зависимостта си към алкохола. Пред InStyle моделът сподели, че заради питиетата трудно се е контролирала, затова и е решила да спре с консумацията.

Бела разказва как е страдала от „екстремна депресия и тревожност“ и в пост в Instagram. „Социалната ми тревожност беше нещо, което бавно се прокрадваше в мен, докато навлизах в двадесетте си години“, обясни тя. „Ставаше ми все по-трудно да излизам, без да изпия едно питие, за да успокоя нервите си, което ме караше да не искам да излизам изобщо, така че просто изпадах в хибернация между работните си ангажименти“
Бела Хадид говори открито за борбата с алкохолната зависимост
“Имаше време, когато наистина пиех много.“

В ново интервю Бела Хадид говори за първи път за алкохолната зависимост. Моделът направи откровена изповед на фона на пускането на собствена марка безалкохолни напитки Kin Euphorics. Здравословните проблеми накараха звездата да направи избор в полза на правилния начин на живот.

„Имаше време, когато наистина пиех много. Обичах алкохола и стигна дотам, че започнах да отменям партита с приятели, знаейки, че няма да мога да се контролирам“, каза Бела пред InStyle. Лекарят помогна да се преодолее зависимостта на модела, който говори за вредното въздействие на алкохола върху тялото.

Според Бела, тя се въздържа от алкохол от шест месеца: „Вече не изпитвам нужда от алкохол, защото знам как ще се чувствам в три сутринта, когато се събудя в състояние на тревожност и започна да си спомням какво казах на някого преди пет години, след като завърших гимназия. Всъщност алкохолът не носи нищо друго освен болка и стрес, а удоволствието от него е мимолетно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари