IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Похвално – Бела Хадид раздаде храна на бедни за празниците

31 декември 2021 10 40

Моделът бе доброволец към хранителна банка в Ню Йорк

БГНЕС

БГНЕС

За много хора коледно-новогодишните празници са специално време, което използват, за да прекарат в родния дом, край камината, похапвайки вкусни гозби и вдигайки наздравици с любимите хора. Но за други те са поредните дни, които ще прекарат на улицата – на студа, без топла храна и семеен уют. Това ни припомня Бела Хадид, която остави за малко лъскавите дрехи и аксесоари и се облече спортно, за да помогне на хранителна банка в Ню Йорк.

„Моята перфектна Коледа“, написа 25-годишната красавица и показа няколко снимки от своя ден като доброволец.

На кадрите, споделени от модела, тя и още други хора от хранителната банка, раздават пакети на нуждаещи се в близост до стадиона на янките в Южен Бронкс.

Хадид сподели, че включването ѝ в инициативата е едно от любимите неща по празниците. А към нея се присъединила и колежката ѝ Реннелл Медрано.

Бела, която носи камуфлажен панталон, червена тениска, бомбър и елек с нестандартна апликация на гърба, е с предпазна маска, докато раздава чантите, пълни с най-необходимото за бедни хора. Косата ѝ е вързана на кок със черна шнола, а на ръцете ѝ се виждат шарени аксесоари от мъниста.

„Обичам да те има сред нас! Благодарим ти, че помогна да нахраним съседите ни от Ню Йорк и върна усмивката на лицата им“, коментира публикацията на Хадид представител на хранителната банка.

Няколко дни преди да излезе на улицата, за да раздава храна, моделът събира играчки и стоки от първа необходимост, като участваше в окомплектоването им за нуждаещите се семейства.

Докато мнозина коментираха, че доброволческата дейност на Бела Хадид по празниците е похвална, други отбелязаха, че не одобряват нейната показност. Все пак имаше и такива, които я защитиха, посочвайки, че най-вероятно тя е споделила какво прави, за да може повече хора да се включат към хранителната банка за в бъдеще.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 2 години )