IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бритни Спиърс и Сам Асгари на почивка на Хаваи

27 януари 2022 17 50

Певицата разкритикува папараците

IStockphoto/БГНЕС

IStockphoto/БГНЕС

„Благодаря ти, Господи, за това вълшебно място, което бях благословена да посетя!!!!“. Това написа Бритни Спиърс, визирайки романтичното си бягство със Сам Асгари до Хаваи. Певицата се радва на живота и не спира да показва снимки по бански.

Звездата започна новата седмица в гореща вана, прегръщайки своя приятел. Тя сподели галерия, в която я виждаме как релаксира на остров Мауи.

Показвайки как се припича на слънцето, Спиърс изтъкна, че медиите винаги са я мразели и уточни, че отново са публикували кадри, на които е доста по-пълна. „Знам, че тялото ми не е съвършено по никакъв начин, но също така знам, че определено не изглеждам така!!!!“, допълни тя, критикувайки папараците.

Бритни се появи и с цял бански в розов цвят, част от който е прозрачен. Освен него, тя носи и още два по време на своята почивка – в две части.

Докато поп изпълнителката се радва на жаркото слънце на Хаваи, нейната сестра промотира мемоарната си книга, в която разказва пикантни подробности за живота им.

По повод разкритията, половинката на Сам Асгари нарече Джейми Лин Спиърс егоистка и обясни, че ако я види, ще ѝ зашлеви един шамар.

Преди няколко дни в профила на певицата във Facebook се появи събитие, за което дори пишеше, че са пуснати билети в продажба. Феновете веднага се усъмниха в това и предположиха, че профилът ѝ е бил хакнат. Други пък веднага хвърлиха вината върху нейната по-малка сестра, която и преди се е опитвала да публикува от нейно име.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари