IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Има ли Меган Маркъл информатор в кралското семейство?

5 февруари 2022 18 00

Ето кой може би ѝ разказва какво се случва в кулоарите на двореца

Снимка: БГНЕС

Принц Хари и Меган Маркъл напуснаха Обединеното кралство в началото на 2020 г. Двойката обаче не е прекъснала всички връзки с кралското семейство. В двореца все още има хора, на които херцозите на Съсекс не само се доверяват, но и използват като информатори.

Според източник Меган Маркъл поддържа връзка с братовчедката на принц Хари, принцеса Юджини.

„Юджини е единствената кралска особа, с която Меган все още поддържа контакт. Тя използва принцесата като посредник за собствените си цели“, каза източникът пред US OK!

Източникът е сигурен, че Меган използва приятелството си с принцесата, за да шпионира други членове на кралското семейство. И това далеч не е първият път, когато връзката на херцога и херцогинята на Съсекс с Юджини е в светлината на прожекторите.

През август дъщерята на опозорения принц Андрю нежно поздрави Меган Маркъл за 40-ия ѝ рожден ден и дори подкрепи нейната благотворителна инициатива 40x40.

„За да отпразнуваме 40-ия рожден ден на скъпата Меган, помагам с 40 минути наставничество, за да подкрепям жените, които се връщат на работа“, написа принцесата в своя микроблог.

Някои източници предполагат, че херцогинята на Съсекс използва принцеса Юджини за нещо повече от информатор. Меган, чрез взаимодействието си с братовчедката на Хари, се опитва да предаде топлите си послания на Уиндзор.

„Тя все още се опитва да се оправдае за интервюто, в което тя и Хари, под прикритието, че имат нужда от съчувствие и разбиране, публично клеветиха семейството си“, твърди вътрешен човек.

Но други членове на кралското семейство, според източника, са „добре наясно какво се случва“ и не се оставят да бъдат заблудени.

„Има само един начин Меган и Хари да спечелят уважението – или да получат малък шанс за прошка – това е да поднесат лично извинение!“, сигурен е източникът.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари